Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vurulan zanlı öldü

ASAYİŞ 26.06.2018 - 10:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3401+ kez okundu.
 

Vurulan zanlı öldü

Vurularak yakalanan zanlı hastanede hayatını kaybetti

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde, çeşitli suçlardan aranması olan ve yapılan ‘dur’ ihtarına ateşle karşılık verince vurularak ağır yaralanan sabıkalı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Efeler İlçe Merkezi Ata Mahallesi’nde meydana gelen olayda, değişik suçlardan sabıkası ve kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenilen müteahhit Şerafettin Y.’yi takibe alan polis ekipleri şahsı yakalamak için harekete geçti. Ata Mahallesi’nde şahsın ikametine yakın bölgede polis ekipleri Şerafettin Y.’yi yakalamak istedi. Kendisine yapılan ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan Şerafettin Y., polislere beylik tabancası ile ateş edince polis de ateşle karşılık verdi. Göğsünden vurulan Şerafettin Y. olay yerine çağrılan ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Vurularak yakalanan zanlı hastanede hayatını kaybetti

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde, çeşitli suçlardan aranması olan ve yapılan ‘dur’ ihtarına ateşle karşılık verince vurularak ağır yaralanan sabıkalı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Efeler İlçe Merkezi Ata Mahallesi’nde meydana gelen olayda, değişik suçlardan sabıkası ve kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenilen müteahhit Şerafettin Y.’yi takibe alan polis ekipleri şahsı yakalamak için harekete geçti. Ata Mahallesi’nde şahsın ikametine yakın bölgede polis ekipleri Şerafettin Y.’yi yakalamak istedi. Kendisine yapılan ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan Şerafettin Y., polislere beylik tabancası ile ateş edince polis de ateşle karşılık verdi.

Göğsünden vurulan Şerafettin Y. olay yerine çağrılan ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.