Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Volkicar’lar İzmir’de yarıştı

SPOR 25.09.2017 - 16:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3810+ kez okundu.
 

Volkicar’lar İzmir’de yarıştı

Türk yarış otomobili "Volkicar"ların katıldığı 2017 V1 Challenge'da üçüncü ayak mücadelesi, İzmir'de yapıldı.

İZMİR- İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde gerçekleştirilen ve 16 yarışçının katıldığı 3. ayak mücadelesinin ilk yarışında Ali Türkkan birinci, Ersin Yücesan ikinci, Çağlayan Çelik ise üçüncülüğü elde etti. İkinci yarışta ise, ilk 3 sıra Burak Çukurova, Murat Aksüt ve Çağlayan Çelik'ten oluştu. İkinci yarışta starttaki kaza nedeniyle Ümit Erdim ve Ali Türkkan mücadeleye devam edemedi. Bu iki isim dışında mekanik sorun yaşayan Ali Özerinç ve ceza alan Ersin Yücesan yarışı bitiremedi. V1 Challenge'da 4. ayak mücadelesi, 15 Ekim Pazar günü Aydın'da koşulacak.
Türk yarış otomobili "Volkicar"ların katıldığı 2017 V1 Challenge'da üçüncü ayak mücadelesi, İzmir'de yapıldı.

İZMİR- İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde gerçekleştirilen ve 16 yarışçının katıldığı 3. ayak mücadelesinin ilk yarışında Ali Türkkan birinci, Ersin Yücesan ikinci, Çağlayan Çelik ise üçüncülüğü elde etti.

İkinci yarışta ise, ilk 3 sıra Burak Çukurova, Murat Aksüt ve Çağlayan Çelik'ten oluştu. İkinci yarışta starttaki kaza nedeniyle Ümit Erdim ve Ali Türkkan mücadeleye devam edemedi. Bu iki isim dışında mekanik sorun yaşayan Ali Özerinç ve ceza alan Ersin Yücesan yarışı bitiremedi.

V1 Challenge'da 4. ayak mücadelesi, 15 Ekim Pazar günü Aydın'da koşulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.