Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Volkıcar yarışına ev sahipliği yapılacak

GENEL 02.10.2015 - 11:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1939+ kez okundu.
 

Volkıcar yarışına ev sahipliği yapılacak

Aydın Büyük Şehir Belediyesi’nin desteklediği Lassa V1 Challenge Aydın Yarışı, 4 Ekim 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin motorsporları organizasyonu Lassa V1, sezonunun dördüncü yarışı için Aydın’da.  Festival şeklinde geçen şehir içi yarışlarının ilki olan Aydın Yarışı, 4 Ekim Pazar günü Malazgirt Meydanı’nda yapılacak. Bir önceki İzmir yarışında yaşanan sürpriz sonuçlar Lassa V1’de liderlik mücadelesini kızıştırdı. Yağız Avcı dördüncü yarışa lider giriyor. Ancak Lassa V1’in en tecrübeli isimlerinden Burak Çukurova hemen arkasında. Can Tolon ise İzmir’de kaybettiği puanları telafi etmek için ilk sırada olmak için yarışırken, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Ehliyetsiz yetenek Toprak Candan, 37 puan ile Can Tolon ile aynı puanda dördüncü sırada. Aydın, Lassa V1’i bekliyor Lassa V1’in belki de en ateşli seyircileri Aydın’da. Lassa V1’in başladığı 2011 senesinden bu yana her sene Malazgirt Meydanı’nı dolduran binlerce Aydın’lı otomobil ve sporsever, yarışı tam bir festivale çeviriyor. Bu sene 16.00 itibari ile başlayacak yarış öncesi özel gösteriler ile coşacak Aydın halkı, Volcikarların mücadelesini heyecanla izleyecek. Yarış, sıralama turlarının ardından 16.00 itibari ile başlayacak ve NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Genel klasmanın haricinde Gençler Kupası ve 40 yaş üstü pilotların yarıştığı Master Cup’ta mücadele devam edecek. Lassa V1’de birinci olan pilot 10 bin TL, ikinci 4 bin TL ve üçüncü olan pilot 2 bin TL kazanacak.
Aydın Büyük Şehir Belediyesi’nin desteklediği Lassa V1 Challenge Aydın Yarışı, 4 Ekim 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin motorsporları organizasyonu Lassa V1, sezonunun dördüncü yarışı için Aydın’da.  Festival şeklinde geçen şehir içi yarışlarının ilki olan Aydın Yarışı, 4 Ekim Pazar günü Malazgirt Meydanı’nda yapılacak. Bir önceki İzmir yarışında yaşanan sürpriz sonuçlar Lassa V1’de liderlik mücadelesini kızıştırdı. Yağız Avcı dördüncü yarışa lider giriyor. Ancak Lassa V1’in en tecrübeli isimlerinden Burak Çukurova hemen arkasında. Can Tolon ise İzmir’de kaybettiği puanları telafi etmek için ilk sırada olmak için yarışırken, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Ehliyetsiz yetenek Toprak Candan, 37 puan ile Can Tolon ile aynı puanda dördüncü sırada.

Aydın, Lassa V1’i bekliyor

Lassa V1’in belki de en ateşli seyircileri Aydın’da. Lassa V1’in başladığı 2011 senesinden bu yana her sene Malazgirt Meydanı’nı dolduran binlerce Aydın’lı otomobil ve sporsever, yarışı tam bir festivale çeviriyor. Bu sene 16.00 itibari ile başlayacak yarış öncesi özel gösteriler ile coşacak Aydın halkı, Volcikarların mücadelesini heyecanla izleyecek.

Yarış, sıralama turlarının ardından 16.00 itibari ile başlayacak ve NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Genel klasmanın haricinde Gençler Kupası ve 40 yaş üstü pilotların yarıştığı Master Cup’ta mücadele devam edecek. Lassa V1’de birinci olan pilot 10 bin TL, ikinci 4 bin TL ve üçüncü olan pilot 2 bin TL kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.