Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Voleybolda finaller tamamlandı

SPOR 26.03.2018 - 19:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2796+ kez okundu.
 

Voleybolda finaller tamamlandı

Sultanlar Ligine İstanbul THY ve Ankara Karayolları çıktı

AYDIN- Aydın’da oynanan 2017-2018 Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Final Etabı Sultanlar Ligi’ne çıkma karşılaşmaları sonucunda, İstanbul THY ve Ankara Karayolları Voleybol takımları Sultanlar Ligi’ne yükseldi. 2017 - 2018 Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Final Etabı Sultanlar Ligi’ne çıkma karşılaşmaları Aydın Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda İstanbul Türk Hava Yolları ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan maç ile tamamlandı. Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda 25 Mart 2018 Pazar günü oynanan maçları Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, kurum amirleri ve yaklaşık 2000 taraftar izledi. Sultanlar Ligine İstanbul THY ve Ankara Karayolları Çıktı Son günün ilk maçında Ankara Pursaklar Voleybol takımı ile Ankara Karayolları Voleybol takımı karşı karşıya geldi. Ankara Karayolları rakibini 3-1’lik set skoruyla mağlup etmeyi başardı. Son günün ikinci maçında ise Balıkesir Büyükşehir Belediye ile İstanbul Türk Hava Yolları takımları karşı karşıya geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediye’nin maçı kazanması halinde Sultanlar Ligine yükselmesi nedeniyle maçta son ana kadar heyecan hiç düşmedi. Büyükşehir Belediye takımı rakibine karşı ilk iki seti kazanmasına rağmen muhteşem bir geri dönüş yapan İstanbul Türk Hava Yolları maçı 3-2’lik skorla almayı başardı. Oynanan son iki karşılaşmanın ardından puan tablosunda 1’inci 8 puanla Türk Hava Yolları, 2’nci 5 puanla Ankara Karayolları, 3’üncü 5 puanla Balıkesir Büyükşehir Belediye ve 4’üncü 0 puanla Ankara Pursaklar Voleybol takımı oldu. Puan tablosunun sonucunda ise Sultanlar Ligine 1’inci olan İstanbul Türk Hava Yolları ve 2’nci olan Ankara Karayolları yükseldi. Karşılaşmaların ardından düzenlenen kupa ve madalya töreninde, THY'e birincilik kupasını Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, madalyalarını ise TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Milli Takımlardan Sorumlu Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu verdi. Ankara Karayolları'na ise ikincilik kupasını, Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, madalyalarını ise TVF Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Sayıner ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mengüç verdi.
Sultanlar Ligine İstanbul THY ve Ankara Karayolları çıktı

AYDIN- Aydın’da oynanan 2017-2018 Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Final Etabı Sultanlar Ligi’ne çıkma karşılaşmaları sonucunda, İstanbul THY ve Ankara Karayolları Voleybol takımları Sultanlar Ligi’ne yükseldi.

2017 - 2018 Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Final Etabı Sultanlar Ligi’ne çıkma karşılaşmaları Aydın Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda İstanbul Türk Hava Yolları ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan maç ile tamamlandı.

Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda 25 Mart 2018 Pazar günü oynanan maçları Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, kurum amirleri ve yaklaşık 2000 taraftar izledi.

Sultanlar Ligine İstanbul THY ve Ankara Karayolları Çıktı

Son günün ilk maçında Ankara Pursaklar Voleybol takımı ile Ankara Karayolları Voleybol takımı karşı karşıya geldi. Ankara Karayolları rakibini 3-1’lik set skoruyla mağlup etmeyi başardı.

Son günün ikinci maçında ise Balıkesir Büyükşehir Belediye ile İstanbul Türk Hava Yolları takımları karşı karşıya geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediye’nin maçı kazanması halinde Sultanlar Ligine yükselmesi nedeniyle maçta son ana kadar heyecan hiç düşmedi. Büyükşehir Belediye takımı rakibine karşı ilk iki seti kazanmasına rağmen muhteşem bir geri dönüş yapan İstanbul Türk Hava Yolları maçı 3-2’lik skorla almayı başardı.

Oynanan son iki karşılaşmanın ardından puan tablosunda 1’inci 8 puanla Türk Hava Yolları, 2’nci 5 puanla Ankara Karayolları, 3’üncü 5 puanla Balıkesir Büyükşehir Belediye ve 4’üncü 0 puanla Ankara Pursaklar Voleybol takımı oldu. Puan tablosunun sonucunda ise Sultanlar Ligine 1’inci olan İstanbul Türk Hava Yolları ve 2’nci olan Ankara Karayolları yükseldi.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen kupa ve madalya töreninde, THY'e birincilik kupasını Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, madalyalarını ise TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Milli Takımlardan Sorumlu Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu verdi.

Ankara Karayolları'na ise ikincilik kupasını, Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, madalyalarını ise TVF Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Sayıner ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mengüç verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.