Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Voleybol İl Temsilciliğinden Mollaoğulları’na ziyaret

GENEL 08.04.2019 - 11:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3309+ kez okundu.
 

Voleybol İl Temsilciliğinden Mollaoğulları’na ziyaret

Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu’nun, Koçarlı Emniyet Amiri Törehan Mollaoğulları’nı makamında ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- 23 Nisan münasebetiyle Türkiye’de ilk defa, bütün ilçelerin ortaokul karmalarının katılımıyla gerçekleştirilen ve 4 gruptan biri olan Koçarlı’da oynanan voleybol müsabakaları sonrasında gerçekleşen ziyarette, emniyet amirine organizasyon ile ilgili bilgiler veren Köylüoğlu; Koçarlı’da voleybolun daha fazla gelişmesini temenni ettiklerini ifade etti. Köylüoğlu ayrıca, “Türk milletinin en önemli güvencelerinden birisi olan Şanlı Türk Polisi Teşkilâtının kuruluşunun 174. Yılında değerli amirimizi ziyaret ederek kendisine Aydın’da gerçekleştirilen voleybol faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Kendisi de önemli tavsiyelerde bulunarak voleybola olan sevgisini ifade etti. Göstermiş olduğu misafirperverlik sebebiyle kendisine çok teşekkür ederim” dedi.
Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu’nun, Koçarlı Emniyet Amiri Törehan Mollaoğulları’nı makamında ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- 23 Nisan münasebetiyle Türkiye’de ilk defa, bütün ilçelerin ortaokul karmalarının katılımıyla gerçekleştirilen ve 4 gruptan biri olan Koçarlı’da oynanan voleybol müsabakaları sonrasında gerçekleşen ziyarette, emniyet amirine organizasyon ile ilgili bilgiler veren Köylüoğlu; Koçarlı’da voleybolun daha fazla gelişmesini temenni ettiklerini ifade etti.

Köylüoğlu ayrıca, “Türk milletinin en önemli güvencelerinden birisi olan Şanlı Türk Polisi Teşkilâtının kuruluşunun 174. Yılında değerli amirimizi ziyaret ederek kendisine Aydın’da gerçekleştirilen voleybol faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Kendisi de önemli tavsiyelerde bulunarak voleybola olan sevgisini ifade etti. Göstermiş olduğu misafirperverlik sebebiyle kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.