Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Viraj hayatına mal oldu

ASAYİŞ 04.09.2017 - 15:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3749+ kez okundu.
 

Viraj hayatına mal oldu

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Koçak Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında minibüs şoförü hayatını kaybetti.

AYDIN- Kaza, sabah karşı saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Erikavak Mahallesi’nden Aydın’ın Efeler ilçesine minibüsü ile yolcu taşımacılığı yapan Uğur Nergis, sabaha karşı iddiaya göre aşırı süratli bir şekilde seyrederken Koçak Mahallesi girişinde virajı alamayınca ağaca çarptı. Sürücü Nergis, olay yerinde hayatını kaybetti. Başka kimsenin bulunmadığı minibüste Cumhuriyet Savcısı sürücünün alkollü olup olmadığının belirlenmesi için otopsi yaptırdı. Dar ve oldukça virajlı olan yolda minibüsün çok aşırı süratli olduğu ileri sürüldü.
Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Koçak Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında minibüs şoförü hayatını kaybetti.

AYDIN- Kaza, sabah karşı saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Erikavak Mahallesi’nden Aydın’ın Efeler ilçesine minibüsü ile yolcu taşımacılığı yapan Uğur Nergis, sabaha karşı iddiaya göre aşırı süratli bir şekilde seyrederken Koçak Mahallesi girişinde virajı alamayınca ağaca çarptı. Sürücü Nergis, olay yerinde hayatını kaybetti.

Başka kimsenin bulunmadığı minibüste Cumhuriyet Savcısı sürücünün alkollü olup olmadığının belirlenmesi için otopsi yaptırdı. Dar ve oldukça virajlı olan yolda minibüsün çok aşırı süratli olduğu ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.