Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Villaya uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 19.03.2019 - 20:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3956+ kez okundu.
 

Villaya uyuşturucu operasyonu

Villaya düzenek kurup 1.3 kilo skunk elde etti

AYDIN – Aydın’ın Didim İlçesi’nde, polis ekiplerinin bir villaya düzenlediği operasyonda uyuşturucu imal etmek için hazırlanmış sera ve düzenek ortaya çıkarıldı. Operasyonda 1 kilo 360 gram skunk ile 34 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği’nce yapılan istihbari çalışmalarda Ü. B.’nin ikamet olarak kullandığı villada uyuşturucu madde imal ettiği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine operasyon için düğmeye basıldı. Operasyon düzenlene villada yapılan aramada 1 kilo 57 gram kurutulmaya bırakılmış vaziyette skunk maddesi, 303 gram yaş vaziyette skunk maddesi, 24 adet Hint Keneviri bitkisi, Hint Kenevir bitkisi yetiştirmede kullanılan düzenek ve farklı çeşitlerde sıvılar ele geçirildi. Uyuşturucu madde imalatı ve ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan Ü. B., Emniyet’teki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Villaya düzenek kurup 1.3 kilo skunk elde etti

AYDIN – Aydın’ın Didim İlçesi’nde, polis ekiplerinin bir villaya düzenlediği operasyonda uyuşturucu imal etmek için hazırlanmış sera ve düzenek ortaya çıkarıldı. Operasyonda 1 kilo 360 gram skunk ile 34 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği’nce yapılan istihbari çalışmalarda Ü. B.’nin ikamet olarak kullandığı villada uyuşturucu madde imal ettiği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

Operasyon düzenlene villada yapılan aramada 1 kilo 57 gram kurutulmaya bırakılmış vaziyette skunk maddesi, 303 gram yaş vaziyette skunk maddesi, 24 adet Hint Keneviri bitkisi, Hint Kenevir bitkisi yetiştirmede kullanılan düzenek ve farklı çeşitlerde sıvılar ele geçirildi.

Uyuşturucu madde imalatı ve ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan Ü. B., Emniyet’teki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.