Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vietnam’da Türk Mutfağı rüzgarı

GENEL 16.06.2019 - 12:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3818+ kez okundu.
 

Vietnam’da Türk Mutfağı rüzgarı

ADÜ Davutlar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, mutfak kültürü adına yapmış olduğu yurt içi ve yurt dışı çalışmalar ile önemli başarılara imza atıyor.

AYDIN- Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, 2-6 Haziran 2019 tarihleri arasında Vietnam’ın Danang şehrinde bu yıl ilki düzenlenen Danang Uluslararası Yiyecek Festivali’nde bulunarak Ülkemizi ve ADÜ’yü başarı ile temsil etti. Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından organze edilen festivalde, ABD, Hindistan, Singapur, İsveç, Almanya, Avustralya, Meksika, Malezya, Yunanistan, Lübnan, Çin ve Sri Lanka ile beraber 13 farklı ülke mutfağının seçkin yemekleri sunuldu. Sezgin’in Türk Mutfağı’nın ve bölgemizin eşsiz lezzetlerini sunduğu ve pratik bilgiler aktardığı festivalde kendisine Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Program Koordinatörü Öğr. Gör. Ahu Sezgin eşlik etti. " Medal of Merit" Madalya Ödülü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, dünyanın seçkin gastronomi örgütlerinden Dünya Gastronomi Enstitüsü yönetim ve icra kurulları kararları ile "The Medal of Merit" madalya ödülüne layık görüldü.  
ADÜ Davutlar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, mutfak kültürü adına yapmış olduğu yurt içi ve yurt dışı çalışmalar ile önemli başarılara imza atıyor.

AYDIN- Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, 2-6 Haziran 2019 tarihleri arasında Vietnam’ın Danang şehrinde bu yıl ilki düzenlenen Danang Uluslararası Yiyecek Festivali’nde bulunarak Ülkemizi ve ADÜ’yü başarı ile temsil etti.

Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından organze edilen festivalde, ABD, Hindistan, Singapur, İsveç, Almanya, Avustralya, Meksika, Malezya, Yunanistan, Lübnan, Çin ve Sri Lanka ile beraber 13 farklı ülke mutfağının seçkin yemekleri sunuldu.

Sezgin’in Türk Mutfağı’nın ve bölgemizin eşsiz lezzetlerini sunduğu ve pratik bilgiler aktardığı festivalde kendisine Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Program Koordinatörü Öğr. Gör. Ahu Sezgin eşlik etti.

" Medal of Merit" Madalya Ödülü

Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, dünyanın seçkin gastronomi örgütlerinden Dünya Gastronomi Enstitüsü yönetim ve icra kurulları kararları ile "The Medal of Merit" madalya ödülüne layık görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.