Vietnam’da Türk Mutfağı rüzgarı
Vietnam’da Türk Mutfağı rüzgarı
ADÜ Davutlar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, mutfak kültürü adına yapmış olduğu yurt içi ve yurt dışı çalışmalar ile önemli başarılara imza atıyor.
ADÜ Davutlar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, mutfak kültürü adına yapmış olduğu yurt içi ve yurt dışı çalışmalar ile önemli başarılara imza atıyor.
AYDIN- Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, 2-6 Haziran 2019 tarihleri arasında Vietnam’ın Danang şehrinde bu yıl ilki düzenlenen Danang Uluslararası Yiyecek Festivali’nde bulunarak Ülkemizi ve ADÜ’yü başarı ile temsil etti.
Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından organze edilen festivalde, ABD, Hindistan, Singapur, İsveç, Almanya, Avustralya, Meksika, Malezya, Yunanistan, Lübnan, Çin ve Sri Lanka ile beraber 13 farklı ülke mutfağının seçkin yemekleri sunuldu.
Sezgin’in Türk Mutfağı’nın ve bölgemizin eşsiz lezzetlerini sunduğu ve pratik bilgiler aktardığı festivalde kendisine Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Program Koordinatörü Öğr. Gör. Ahu Sezgin eşlik etti.
" Medal of Merit" Madalya Ödülü
Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, dünyanın seçkin gastronomi örgütlerinden Dünya Gastronomi Enstitüsü yönetim ve icra kurulları kararları ile "The Medal of Merit" madalya ödülüne layık görüldü.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.