Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vidanjör siteye daldı

ASAYİŞ 12.09.2018 - 14:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2905+ kez okundu.
 

Vidanjör siteye daldı

Kontrolden çıkan vidanjör siteye daldı, 1 kişi öldü

AYDIN- Aydın'ın Didim ilçesinde, kontrolden çıkan vidanjörün sitenin duvar ve demir kapısını kırarak devrilmesi sonucu sürücü Sezai Aslan hayatını kaybetti. Kaza, Akbük Mahallesi, Gülkent Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sezai Aslan (58) idaresindeki 09 YL 334 plakalı özel bir firmaya ait vidanjör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ana yolun karşısına geçti. Yol kenarında bulunan Gülkent Sitesi’nin istinat duvarı ve demir kapıyı yıkarak siteye giren vidanjör, bir evin duvarına çarparak ters devrildi. Kazada sürücüsü Sezai Aslan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aracın içerisinde sıkışan Aslan’ın cenazesi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak otopsi için morga kaldırıldı. Kaza anında vidanjörün çarptığı evlerde kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kontrolden çıkan vidanjör siteye daldı, 1 kişi öldü

AYDIN- Aydın'ın Didim ilçesinde, kontrolden çıkan vidanjörün sitenin duvar ve demir kapısını kırarak devrilmesi sonucu sürücü Sezai Aslan hayatını kaybetti.

Kaza, Akbük Mahallesi, Gülkent Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sezai Aslan (58) idaresindeki 09 YL 334 plakalı özel bir firmaya ait vidanjör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ana yolun karşısına geçti. Yol kenarında bulunan Gülkent Sitesi’nin istinat duvarı ve demir kapıyı yıkarak siteye giren vidanjör, bir evin duvarına çarparak ters devrildi.

Kazada sürücüsü Sezai Aslan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aracın içerisinde sıkışan Aslan’ın cenazesi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak otopsi için morga kaldırıldı. Kaza anında vidanjörün çarptığı evlerde kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.