Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Veterinerlerden Çerçioğlu’na destek

GÜNCEL 05.10.2018 - 20:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2204+ kez okundu.
 

Veterinerlerden Çerçioğlu’na destek

Veteriner Hekimleri Odası, Başkan Çerçioğlu'nun çağrısına destek verdi

AYDIN- Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu ve Oda Başkanı Cemil Şahin, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun hayvanların satın alınması yerine sahiplenilmesine yönelik başlattığı "Satın alma, sahiplen" farkındalık kampanyasına destek veren oda yönetim kurulu, vatandaşları Büyükşehir Belediyesi'nin barınaklarından hayvan sahiplenmeye davet etti. Vatandaşların hayvan satın almamalarını, evcil hayvanların ticari araç olarak kullanılmasına alet olmamalarını isteyen Oda Başkanı Cemil Şahin, "Barınaklardaki ve sokaktaki hayvanlar sadece kamu kurumlarının değil, hepimizin sorumluluğunda. Onları yalnız bırakmamalı ve sahip çıkmalıyız. Biz de Veteriner Hekimleri Odası olarak elimizi her zaman taşın altına koyacağız" diye konuştu. Başlattığı farkındalık kampanyası için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden ve kampanyayı desteklediklerini söyleyen Cemil Şahin, "Barınaklarımızda masum, sahip bekleyen çok sayıda canımız var. Burada tedavileri, kısırlaştırma işlemleri ve bakımları yapılıyor. Sonrasında bu canların sahiplenilmesi, yeni bir yuva bulmaları gerekiyor" dedi. Barınağı dolaşarak barınak hakkında, hayvanlara uygulanan tedavi ve bakımlarla ilgili bilgi alan Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu üyeleri, bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi'nin barınağına ziyaretlerinin devam edeceğini belirttiler. Veteriner hekimler yanlarında getirdikleri mamaları da hayvanlara hediye ettiler.
Veteriner Hekimleri Odası, Başkan Çerçioğlu'nun çağrısına destek verdi

AYDIN- Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu ve Oda Başkanı Cemil Şahin, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun hayvanların satın alınması yerine sahiplenilmesine yönelik başlattığı "Satın alma, sahiplen" farkındalık kampanyasına destek veren oda yönetim kurulu, vatandaşları Büyükşehir Belediyesi'nin barınaklarından hayvan sahiplenmeye davet etti.

Vatandaşların hayvan satın almamalarını, evcil hayvanların ticari araç olarak kullanılmasına alet olmamalarını isteyen Oda Başkanı Cemil Şahin, "Barınaklardaki ve sokaktaki hayvanlar sadece kamu kurumlarının değil, hepimizin sorumluluğunda. Onları yalnız bırakmamalı ve sahip çıkmalıyız. Biz de Veteriner Hekimleri Odası olarak elimizi her zaman taşın altına koyacağız" diye konuştu.

Başlattığı farkındalık kampanyası için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden ve kampanyayı desteklediklerini söyleyen Cemil Şahin, "Barınaklarımızda masum, sahip bekleyen çok sayıda canımız var. Burada tedavileri, kısırlaştırma işlemleri ve bakımları yapılıyor. Sonrasında bu canların sahiplenilmesi, yeni bir yuva bulmaları gerekiyor" dedi.

Barınağı dolaşarak barınak hakkında, hayvanlara uygulanan tedavi ve bakımlarla ilgili bilgi alan Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu üyeleri, bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi'nin barınağına ziyaretlerinin devam edeceğini belirttiler. Veteriner hekimler yanlarında getirdikleri mamaları da hayvanlara hediye ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.