Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Veterinere otomobille yetiştirildi

GENEL 13.02.2019 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3874+ kez okundu.
 

Veterinere otomobille yetiştirildi

Doğumdan sonra rahatsızlanan anne koyunu otomobil ile veterinere yetiştirdi.

AYDIN - Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bir çoban doğum yaptıktan sonra rahatsızlanan koyunu otomobili ile hastaneye yetiştirdi. Doğum sonrası metobolik sendrom yaşadığı belirlenen koyuna otomobil içerisinde serum bağlandı. Edinilen bilgiye göre, Bozdoğan’a 25 kilometre mesafede olan kırsal Güneyyaka Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Aksoy, doğum yapan koyunu rahatsızlanınca otomobili ile koyunu ilçedeki veteriner hekime getirdi. Yavrularının annesiz kalmaması için koyunun yaşaması için mücadele ettiğini belirten Aksoy, “Koyunum gayet sağlıklı idi. Doğum yaptıktan sonra birden fenalaştı. Maddi değerinden değil can taşıdığı için ve anne olduğu için yaşaması için koşturuyoruz” dedi. Veteriner Ahmet Doğan tarafından tedavisi yapılıp serum bağlanan anne koyun tedavisinin ardından taburcu edilerek aynı otomobil ile ağıla gönderildi.
Doğumdan sonra rahatsızlanan anne koyunu otomobil ile veterinere yetiştirdi.

AYDIN - Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bir çoban doğum yaptıktan sonra rahatsızlanan koyunu otomobili ile hastaneye yetiştirdi. Doğum sonrası metobolik sendrom yaşadığı belirlenen koyuna otomobil içerisinde serum bağlandı.

Edinilen bilgiye göre, Bozdoğan’a 25 kilometre mesafede olan kırsal Güneyyaka Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Aksoy, doğum yapan koyunu rahatsızlanınca otomobili ile koyunu ilçedeki veteriner hekime getirdi. Yavrularının annesiz kalmaması için koyunun yaşaması için mücadele ettiğini belirten Aksoy, “Koyunum gayet sağlıklı idi. Doğum yaptıktan sonra birden fenalaştı. Maddi değerinden değil can taşıdığı için ve anne olduğu için yaşaması için koşturuyoruz” dedi.

Veteriner Ahmet Doğan tarafından tedavisi yapılıp serum bağlanan anne koyun tedavisinin ardından taburcu edilerek aynı otomobil ile ağıla gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.