Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vergiciler, Borsayı ziyaret etti

GÜNCEL 14.03.2018 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4121+ kez okundu.
 

Vergiciler, Borsayı ziyaret etti

Aydın Vergi Dairesi, Aydın Ticaret Borsası’na ziyaret etti.

AYDIN- Aydın Vergi Dairesi Başkanı Vekili Cemil Müsevitoğlu, Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu Gerçekleşen ziyarete Grup Müdürü Yusuf İpekçi, Grup Müdür V. Mustafa Çelik, Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Atalay, Efeler Vergi Dairesi Müdürü Alper Çetin ve Denetim Koordinasyon Müdürü Ali Çakır katıldılar. Vergi Dairesi Başkanı Vekili Cemil Müsevitoğlu ve beraberindeki heyeti; Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız ve Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Rıza Uyar ile Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı. Aydın Vergi Dairesi Başkanı Vekili Cemil Müsevitoğlu, “Çalışmalarımızda, mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına önem veriyoruz. Klasik yönetim anlayışının dışına çıkarak, ortaklarını dinleyerek, çözüm arayan bir kurum olduk. Aydın Ticaret Borsası dinamik ve enerjisi yüksek bir kurum, yaptıkları çalışmalar ile ilimizde önemli bir yere sahiptir. Yönetim Kurulu Başkanlığınızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ise, verginin, ekonominin büyümesi ve toplumun kalkınmasındaki rolünün önemli olduğuna değinerek, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve heyete teşekkürlerini ifade etti.
Aydın Vergi Dairesi, Aydın Ticaret Borsası’na ziyaret etti.

AYDIN- Aydın Vergi Dairesi Başkanı Vekili Cemil Müsevitoğlu, Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu

Gerçekleşen ziyarete Grup Müdürü Yusuf İpekçi, Grup Müdür V. Mustafa Çelik, Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Atalay, Efeler Vergi Dairesi Müdürü Alper Çetin ve Denetim Koordinasyon Müdürü Ali Çakır katıldılar.

Vergi Dairesi Başkanı Vekili Cemil Müsevitoğlu ve beraberindeki heyeti; Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız ve Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Rıza Uyar ile Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Vekili Cemil Müsevitoğlu, “Çalışmalarımızda, mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına önem veriyoruz. Klasik yönetim anlayışının dışına çıkarak, ortaklarını dinleyerek, çözüm arayan bir kurum olduk. Aydın Ticaret Borsası dinamik ve enerjisi yüksek bir kurum, yaptıkları çalışmalar ile ilimizde önemli bir yere sahiptir. Yönetim Kurulu Başkanlığınızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ise, verginin, ekonominin büyümesi ve toplumun kalkınmasındaki rolünün önemli olduğuna değinerek, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve heyete teşekkürlerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.