Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘Velimi okula getiriyorum” projesi başladı

EĞİTİM 05.10.2019 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3220+ kez okundu.
 

‘Velimi okula getiriyorum” projesi başladı

Efeler Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu’nda ‘Velimi Okuluma Getiriyorum’ projesinin startı verildi.

AYDIN - Proje kapsamında, okul-aile iş birliğini sağlamak, erken okul terkini önlemek ve sıfır atık projesine destek olmak amacıyla öğrenci velileri okula geldi. Projenin ilk aşamasında koordinatör öğretmenler Merve Irmak Bayraktar ve Elif Karakuş Tümer öncülüğünde okula gelen veliler, atık malzemelerden çanta tasarladı. En güzel çantayı tasarlayan üç öğrenci velisi ödüllendirildi. Projenin devamında ödüllü tasarımlar yılsonu sergisinde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Efeler Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu’nda ‘Velimi Okuluma Getiriyorum’ projesinin startı verildi.

AYDIN - Proje kapsamında, okul-aile iş birliğini sağlamak, erken okul terkini önlemek ve sıfır atık projesine destek olmak amacıyla öğrenci velileri okula geldi.

Projenin ilk aşamasında koordinatör öğretmenler Merve Irmak Bayraktar ve Elif Karakuş Tümer öncülüğünde okula gelen veliler, atık malzemelerden çanta tasarladı.

En güzel çantayı tasarlayan üç öğrenci velisi ödüllendirildi. Projenin devamında ödüllü tasarımlar yılsonu sergisinde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.