Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Velilerden şehit ailelerine örnek duyarlılık

GÜNCEL 11.04.2018 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3641+ kez okundu.
 

Velilerden şehit ailelerine örnek duyarlılık

Didim Atatürk İlkokulu, okul aile birliği örnek bir duyarlılığa imza atarak kermesten elde ettikleri geliri Afrin’de şehit düşen Mehmetçiklerin ailelerine gönderecek.

AYDIN - Didim Atatürk İlkokulu Okul aile birliği üyeleri, “Atatürk İlkokulu Afrin’de Mehmetçiğin yanında “ adıyla bir kermes gerçekleştirdi. Merkez camii önünde gerçekleştirilen kermeste Okul aile birliği üyeleri ve veliler tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler cüzi miktarlarda satışa çıkartıldı. Kermesle ilgili olarak bilgiler veren Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Kaya Yıldırım, “Suriye’de şehit olan askerlerimize nasıl destek olabileceğimizi düşündük. Okul Aile Birliği olarak böyle bir çalışmayla katkıda bulunmak istedik. Onların yakınlarına ve onlara nasıl ulaşabileceğimizi düşündük. Biz de bir kermes düzenleyelim ve onlarla bir gönül bağı oluşturmak adına yapacağımız bağışları Milli Eğitim Bakanlığı’mızla ulaştırmayı düşündük. Bunun için de böyle bir etkinliğe imza attık. Umarım başarılı ve umut verici oluruz. Bu kapsamda bize destek olan okul yönetimine ve okul aile birliği üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Didim Atatürk İlkokulu, okul aile birliği örnek bir duyarlılığa imza atarak kermesten elde ettikleri geliri Afrin’de şehit düşen Mehmetçiklerin ailelerine gönderecek.

AYDIN - Didim Atatürk İlkokulu Okul aile birliği üyeleri, “Atatürk İlkokulu Afrin’de Mehmetçiğin yanında “ adıyla bir kermes gerçekleştirdi. Merkez camii önünde gerçekleştirilen kermeste Okul aile birliği üyeleri ve veliler tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler cüzi miktarlarda satışa çıkartıldı.

Kermesle ilgili olarak bilgiler veren Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Kaya Yıldırım, “Suriye’de şehit olan askerlerimize nasıl destek olabileceğimizi düşündük. Okul Aile Birliği olarak böyle bir çalışmayla katkıda bulunmak istedik. Onların yakınlarına ve onlara nasıl ulaşabileceğimizi düşündük. Biz de bir kermes düzenleyelim ve onlarla bir gönül bağı oluşturmak adına yapacağımız bağışları Milli Eğitim Bakanlığı’mızla ulaştırmayı düşündük. Bunun için de böyle bir etkinliğe imza attık. Umarım başarılı ve umut verici oluruz. Bu kapsamda bize destek olan okul yönetimine ve okul aile birliği üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.