Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Velilerden örnek davranış

EĞİTİM 23.09.2019 - 14:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2718+ kez okundu.
 

Velilerden örnek davranış

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu 1B sınıfı velileri, çocuklarının daha iyi koşullarda okuyabilmesi için bir araya gelerek sınıfın duvarlarını boyadılar.

AYDIN- Efeler’in Zeybek Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu 1B sınıfı velileri, gerçekleştirdikleri örnek davranışla takdir topladı. Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu, 1B sınıf öğretmeni Halise Göçen idaresinde, sınıfın duvarları temizlenerek yeniden boyandı. İmece usulü ile çalışan veliler takdir toplarken, 1B Sınıf Öğretmeni Halise Göçen, “Eğitimin daha iyi olması için tüm sınıf el ele verdik” diyerek şöyle konuştu: “Velilerimizden biri sınıfımıza boya alarak sponsor oldu ve diğer velilerimizle birlikte sınıfımızı boyayarak, temizliğini yaptık. Duyarlı velilerimize çok teşekkür ediyorum. Boya badana olduktan sonra güzel bir görüntüye kavuşturduk. Bu aynı zamanda diğer velilerimize de örnek olur inşallah. Onların da böyle etkinlikler yaparak okullarına ve sınıflarına faydalı olmasını isteriz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların eğitim gördüğü eğitim yuvalarının daha da güzel olması gerektiği düşüncesindeyim. Eğitimin kalitesi ne kadar güzelse, ortamın da o kadar güzel olması önemlidir. Bize bu imkanı sağlayan okul yönetimine ve sınıfımızı boyamak güzelleştirmek için hafta sonu dinlemeden bizim yanımızda olan, olamayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.” 1 B sınıfının örnek olduğunu sözlerine ekleyen Göçen,“Aynı etkinliğimizi bu hafta sonunda 1A sınıfımızda da gerçekleştireceğiz. Duyarlı velilerimizin katılımlarıyla çocuklarımız için hep birlikte elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. Okul Müdürü Oktay Kaya ise, duyarlılık göstererek gönüllülük esasıyla sınıfları boyayan tüm velilere teşekkür etti. Gerçekleştirilen boyama etkinliğine sınıf öğretmeni Halise Göçen’in yanı sıra öğrenci velileri Sinan Unutur, Erhan Bayram, Neslihan Özcan, Cansu Yılmaz, Emine Gürses, Emre Gürses, Nurcan Mendi, Berrin Zeren, Nuri Yelmen, İlkay Unutur ve Murat Göçen katıldı.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu 1B sınıfı velileri, çocuklarının daha iyi koşullarda okuyabilmesi için bir araya gelerek sınıfın duvarlarını boyadılar.

AYDIN- Efeler’in Zeybek Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu 1B sınıfı velileri, gerçekleştirdikleri örnek davranışla takdir topladı. Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu, 1B sınıf öğretmeni Halise Göçen idaresinde, sınıfın duvarları temizlenerek yeniden boyandı.

İmece usulü ile çalışan veliler takdir toplarken, 1B Sınıf Öğretmeni Halise Göçen, “Eğitimin daha iyi olması için tüm sınıf el ele verdik” diyerek şöyle konuştu:

“Velilerimizden biri sınıfımıza boya alarak sponsor oldu ve diğer velilerimizle birlikte sınıfımızı boyayarak, temizliğini yaptık. Duyarlı velilerimize çok teşekkür ediyorum. Boya badana olduktan sonra güzel bir görüntüye kavuşturduk.

Bu aynı zamanda diğer velilerimize de örnek olur inşallah. Onların da böyle etkinlikler yaparak okullarına ve sınıflarına faydalı olmasını isteriz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların eğitim gördüğü eğitim yuvalarının daha da güzel olması gerektiği düşüncesindeyim. Eğitimin kalitesi ne kadar güzelse, ortamın da o kadar güzel olması önemlidir.

Bize bu imkanı sağlayan okul yönetimine ve sınıfımızı boyamak güzelleştirmek için hafta sonu dinlemeden bizim yanımızda olan, olamayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.”

1 B sınıfının örnek olduğunu sözlerine ekleyen Göçen,“Aynı etkinliğimizi bu hafta sonunda 1A sınıfımızda da gerçekleştireceğiz. Duyarlı velilerimizin katılımlarıyla çocuklarımız için hep birlikte elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Oktay Kaya ise, duyarlılık göstererek gönüllülük esasıyla sınıfları boyayan tüm velilere teşekkür etti. Gerçekleştirilen boyama etkinliğine sınıf öğretmeni Halise Göçen’in yanı sıra öğrenci velileri Sinan Unutur, Erhan Bayram, Neslihan Özcan, Cansu Yılmaz, Emine Gürses, Emre Gürses, Nurcan Mendi, Berrin Zeren, Nuri Yelmen, İlkay Unutur ve Murat Göçen katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.