Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

'Vayyy Kimler Gelmiş' Efeler'de sahnelendi

SANAT 23.04.2018 - 11:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3404+ kez okundu.
 

'Vayyy Kimler Gelmiş' Efeler'de sahnelendi

Efeler Belediyesi tarafından Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda ‘Vayyy kimler gelmiş’ adlı 2 perdelik komedi oyunu sahnelendi.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin yeni sezon tiyatro günleri kapsamında çocuklara, yetişkinlere ve kadınlara yönelik birbirinden farklı oyunlar vatandaşlara ücretsiz olarak sunulmaya devam ediyor. Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda Emrah Çamdereli’nin yazıp yönettiği “Vayyy Kimler Gelmiş” adlı oyun sahne aldı. Katılımcıların beğeni ile izlediği oyunda, Songül Beyoğlu, Çağıl Özdemir ve Emrah Çamdereli rol aldı. Oyun sonunda Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın tarafından oyuncalara çiçek takdim edildi.
Efeler Belediyesi tarafından Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda ‘Vayyy kimler gelmiş’ adlı 2 perdelik komedi oyunu sahnelendi.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin yeni sezon tiyatro günleri kapsamında çocuklara, yetişkinlere ve kadınlara yönelik birbirinden farklı oyunlar vatandaşlara ücretsiz olarak sunulmaya devam ediyor. Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda Emrah Çamdereli’nin yazıp yönettiği “Vayyy Kimler Gelmiş” adlı oyun sahne aldı. Katılımcıların beğeni ile izlediği oyunda, Songül Beyoğlu, Çağıl Özdemir ve Emrah Çamdereli rol aldı.

Oyun sonunda Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın tarafından oyuncalara çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.