Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vatandaşlardan beğeni topladı

YAŞAM 20.07.2015 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3567+ kez okundu.
 

Vatandaşlardan beğeni topladı

Ramazan Bayramı boyunca sevdiklerinin mezarlarını ziyaret eden vatandaşlar, mezarlıkların temiz ve bakımlı görünümlerinden dolayı Efeler Belediyesi'ne teşekkür etti.

Arife günü ve bayram süresince vatandaşlar tarafından en yoğun olarak ziyaret edilen mekanlar arasında gelen mezarlıklar yine bu bayram da doldu taştı. Efeler ilçesindeki mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlar mezarlıkların temiz ve bakımlı görünümlerinden dolayı Efeler Belediyesi'ne teşekkür ettiler. "HER ZAMAN TEMİZ TUTULUYOR" Mezarlıkların temiz ve bakımlı oluşundan dolayı rahatlıkla mezar ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden vatandaşlar, "Sevdiklerimiz hepimiz için çok değerlidir. Ama değerlerini ancak onları kaybettiğimizde anlıyoruz, yokluklarını fazlasıyla hissediyoruz. Onların aramızdan ayrılmasının ardından mezarlarını sık sık ziyaret edip, Kur'an-ı Kerim okuyup, onlara dualar ediyoruz. Her geçen gün özlemimiz daha da artıyor. Ziyaretlerimizde sevdiklerimizin ebedi istirahatgahlarını temiz ve bakımlı görmek bizlerin bir nebze de olsa acısını dindiriyor, mutlu ediyor. Mezarlıklarımız sadece bayramlarda değil, her zaman bakımlı ve temiz. Efeler Belediyesi'ne mezarlıklarda yaptığı bakımdan dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Ramazan Bayramı boyunca sevdiklerinin mezarlarını ziyaret eden vatandaşlar, mezarlıkların temiz ve bakımlı görünümlerinden dolayı Efeler Belediyesi'ne teşekkür etti.

Arife günü ve bayram süresince vatandaşlar tarafından en yoğun olarak ziyaret edilen mekanlar arasında gelen mezarlıklar yine bu bayram da doldu taştı. Efeler ilçesindeki mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlar mezarlıkların temiz ve bakımlı görünümlerinden dolayı Efeler Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

"HER ZAMAN TEMİZ TUTULUYOR"

Mezarlıkların temiz ve bakımlı oluşundan dolayı rahatlıkla mezar ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden vatandaşlar, "Sevdiklerimiz hepimiz için çok değerlidir. Ama değerlerini ancak onları kaybettiğimizde anlıyoruz, yokluklarını fazlasıyla hissediyoruz. Onların aramızdan ayrılmasının ardından mezarlarını sık sık ziyaret edip, Kur'an-ı Kerim okuyup, onlara dualar ediyoruz. Her geçen gün özlemimiz daha da artıyor. Ziyaretlerimizde sevdiklerimizin ebedi istirahatgahlarını temiz ve bakımlı görmek bizlerin bir nebze de olsa acısını dindiriyor, mutlu ediyor. Mezarlıklarımız sadece bayramlarda değil, her zaman bakımlı ve temiz. Efeler Belediyesi'ne mezarlıklarda yaptığı bakımdan dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.