Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vatandaşlara uyarı

EKONOMİ 22.10.2015 - 19:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2209+ kez okundu.
 

Vatandaşlara uyarı

“Cumartesiye kadar tedbirli olalım”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yapılan son değerlendirmelere göre akşam saatlerinden itibaren Cumartesi akşam saatlerine kadar Aydın ve çevresinde şiddetli yağış beklendiğini belirterek “Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli teyakkuz halindeyiz, vatandaşlarımızın da şiddetli yağışa karşı duyarlı olmasını alabilecekleri kişisel önlemleri şimdiden almalarını tavsiye ediyoruz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı kapsamında gazetecilerle bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, dün Güzelçamlı’da gerçekleşen yağış ve sonrasında oluşan taşkın ve su baskınında hemen ekiplerin bölgeye giderek çalışma başlattığını kaydederek yağışların aralıklarla devam etmesinin beklendiğini ve vatandaşların da kişisel önlemlerini almasını tavsiye etti. Aydın Büyükşehir birimlerinin olası su baskınları ve olumsuzluklara karşı alarmda olduğunu kaydeden Başkan Çerçioğlu, Meteorolojik ihbarları sürekli takip ettiklerini kaydetti. Meydana gelebilecek ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alınması için ilgili birimlere talimat verdiğini kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Yapılan son değerlendirmelere göre, Kıyı Ege’de yani ilimizde de çok kuvvetli yağış olması bekleniyor” diyerek tedbirli olunmasını istedi.
“Cumartesiye kadar tedbirli olalım”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yapılan son değerlendirmelere göre akşam saatlerinden itibaren Cumartesi akşam saatlerine kadar Aydın ve çevresinde şiddetli yağış beklendiğini belirterek “Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli teyakkuz halindeyiz, vatandaşlarımızın da şiddetli yağışa karşı duyarlı olmasını alabilecekleri kişisel önlemleri şimdiden almalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı kapsamında gazetecilerle bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, dün Güzelçamlı’da gerçekleşen yağış ve sonrasında oluşan taşkın ve su baskınında hemen ekiplerin bölgeye giderek çalışma başlattığını kaydederek yağışların aralıklarla devam etmesinin beklendiğini ve vatandaşların da kişisel önlemlerini almasını tavsiye etti.

Aydın Büyükşehir birimlerinin olası su baskınları ve olumsuzluklara karşı alarmda olduğunu kaydeden Başkan Çerçioğlu, Meteorolojik ihbarları sürekli takip ettiklerini kaydetti. Meydana gelebilecek ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alınması için ilgili birimlere talimat verdiğini kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Yapılan son değerlendirmelere göre, Kıyı Ege’de yani ilimizde de çok kuvvetli yağış olması bekleniyor” diyerek tedbirli olunmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.