Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vatandaşlar pazaryerinden memnun

GÜNCEL 02.10.2017 - 18:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1821+ kez okundu.
 

Vatandaşlar pazaryerinden memnun

Kuyucak'taki vatandaşların yüzü gülüyor. İçerisinde Asansörün ve yürüyen merdivenin de bulunduğu pazaryeri vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

AYDIN- 15 ay gibi kısa sürede bitirilen dev projenin Ege Bölgesi’nde benzerinin olmadığını söyleyen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Belediyemizin geçtiğimiz üç yıllık süreç içerisindeki büyük projelerinden birisi de pazar yeriydi. Pazaryerimiz ilçemizde çok kötü bir durumdaydı, çok meyilli bir arazi üzerinde yarım yamalak örtülerle bundan kırk elli sene önce yapılmış, alışveriş yapan vatandaşlarımız açıkta alışverişlerini yapmaya çalışıyordu. Biz de bu büyük projeyi tamamladık” dedi. Başkan Ertürk, sözlerine, “300 araçlık otoparkımızı en alt katında yaptık. Bir tane kapalı modern bir düğün salonuna ihtiyacımız vardı. 700-800 kişilik bir modern düğün salonuna ihtiyacımız vardı. Bu proje içerisinde düğün salonu sorunumuzu çözdük" diye devam etti.
Kuyucak'taki vatandaşların yüzü gülüyor. İçerisinde Asansörün ve yürüyen merdivenin de bulunduğu pazaryeri vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

AYDIN- 15 ay gibi kısa sürede bitirilen dev projenin Ege Bölgesi’nde benzerinin olmadığını söyleyen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Belediyemizin geçtiğimiz üç yıllık süreç içerisindeki büyük projelerinden birisi de pazar yeriydi. Pazaryerimiz ilçemizde çok kötü bir durumdaydı, çok meyilli bir arazi üzerinde yarım yamalak örtülerle bundan kırk elli sene önce yapılmış, alışveriş yapan vatandaşlarımız açıkta alışverişlerini yapmaya çalışıyordu. Biz de bu büyük projeyi tamamladık” dedi.

Başkan Ertürk, sözlerine, “300 araçlık otoparkımızı en alt katında yaptık. Bir tane kapalı modern bir düğün salonuna ihtiyacımız vardı. 700-800 kişilik bir modern düğün salonuna ihtiyacımız vardı. Bu proje içerisinde düğün salonu sorunumuzu çözdük" diye devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.