Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vatandaş istiyor, Efeler Belediyesi yapıyor

GÜNCEL 22.08.2019 - 18:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3941+ kez okundu.
 

Vatandaş istiyor, Efeler Belediyesi yapıyor

Efeler Belediyesi, M. Fatih Atay’ın göreve gelmesinden sonra sıkı çalışmalarına devam ettiği, Osman Yozgatlı Mahallesi’nde bozuk olan yolların, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince plan-program dahilinde yenilenmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler’in Osman Yozgatlı Mahallesi yeni çehresine kavuşuyor. Mahalle sakinlerinin şikayet ve talebi üzerine Efeler Belediyesi, sıkça kullanılan ve minibüs güzergahı olan 1202 Sokak’taki parke taşı yenileme çalışmalarına bugün itibariyle başladı. VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERİYORUZ Osman Yozgatlı Mahallesi gibi birçok mahallede yol bakım-onarım çalışmalarının gerçekleştiğini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Vatandaşın sesine kulak veriyoruz çünkü seçim döneminde Efeler’i, Efeler halkı ile yöneteceğimizin sözünü vermiştik. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bozuk olan yolların incelemelerini gerçekleştiriyor ve onarım çalışmalarına başlıyor. Uzun bir süre bakımsız kalan 1202 Sokak’ta çalışmalara başladık. Buradaki çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. Başkan Atay sözlerine şu şekilde devam etti: “Osman Yozgatlı Mahallesi’nde altyapı çalışmaları da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu çalışmaları yakından takip ediyor. Altyapı çalışmalarının sona ermesinin ardından ihtiyaç duyulan bölgelerde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek.”
Efeler Belediyesi, M. Fatih Atay’ın göreve gelmesinden sonra sıkı çalışmalarına devam ettiği, Osman Yozgatlı Mahallesi’nde bozuk olan yolların, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince plan-program dahilinde yenilenmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler’in Osman Yozgatlı Mahallesi yeni çehresine kavuşuyor. Mahalle sakinlerinin şikayet ve talebi üzerine Efeler Belediyesi, sıkça kullanılan ve minibüs güzergahı olan 1202 Sokak’taki parke taşı yenileme çalışmalarına bugün itibariyle başladı.

VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERİYORUZ

Osman Yozgatlı Mahallesi gibi birçok mahallede yol bakım-onarım çalışmalarının gerçekleştiğini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Vatandaşın sesine kulak veriyoruz çünkü seçim döneminde Efeler’i, Efeler halkı ile yöneteceğimizin sözünü vermiştik. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bozuk olan yolların incelemelerini gerçekleştiriyor ve onarım çalışmalarına başlıyor. Uzun bir süre bakımsız kalan 1202 Sokak’ta çalışmalara başladık. Buradaki çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Atay sözlerine şu şekilde devam etti:

“Osman Yozgatlı Mahallesi’nde altyapı çalışmaları da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu çalışmaları yakından takip ediyor. Altyapı çalışmalarının sona ermesinin ardından ihtiyaç duyulan bölgelerde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.