Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vatandaş istedi, Efeler Belediyesi yerine getirdi

GÜNCEL 02.05.2018 - 14:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4025+ kez okundu.
 

Vatandaş istedi, Efeler Belediyesi yerine getirdi

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçedeki parklarda yenileme çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Efeler Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yedieylül Mahallesi’nde bulunan Hilmi Tükel Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. 83 mahallesi bulunan Efeler Belediyesi, sürdürülen yol yapım, onarım, parke ve çevre düzenleme hizmetlerinin yanı sıra ilçedeki sosyal yaşam alanlarını arttırmaya yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.  Yedieylül Mahallesi Hilmi Tükel Parkı’nda vatandaşların talebi üzerine oyun gruplarını yenileyen ekipler, çocukların güvenli ve sağlıklı ortamlarda bulunması yönünde çalışırken ayrıca parkın zemin döşemelerini yeniledi. Park içerisine banklar ve piknik masaları yerleştirilirken, çevre düzenlemesi kapsamında tüm park çimlendirilip, çiçeklerle donatıldı. Yedieylül Mahallesi Muhtarlığı hizmet binasının da bulunduğu park alanı beğeni toplayarak vatandaşlardan tam not aldı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, bir yandan yeni parklar yaparken bir yandan da mevcut parkları bulunduğu bölgedeki insanların ihtiyaç ve taleplerine göre yenilediklerini belirterek, “Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla birlikte vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı ortamlarda büyümesi, ailelerin dinlenecekleri, temiz hava alabilecekleri alanları oluşturmak için çalışıyoruz İlçemize daha geniş yeşil alanlar, daha güzel parklar kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçedeki parklarda yenileme çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Efeler Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yedieylül Mahallesi’nde bulunan Hilmi Tükel Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

83 mahallesi bulunan Efeler Belediyesi, sürdürülen yol yapım, onarım, parke ve çevre düzenleme hizmetlerinin yanı sıra ilçedeki sosyal yaşam alanlarını arttırmaya yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.  Yedieylül Mahallesi Hilmi Tükel Parkı’nda vatandaşların talebi üzerine oyun gruplarını yenileyen ekipler, çocukların güvenli ve sağlıklı ortamlarda bulunması yönünde çalışırken ayrıca parkın zemin döşemelerini yeniledi. Park içerisine banklar ve piknik masaları yerleştirilirken, çevre düzenlemesi kapsamında tüm park çimlendirilip, çiçeklerle donatıldı. Yedieylül Mahallesi Muhtarlığı hizmet binasının da bulunduğu park alanı beğeni toplayarak vatandaşlardan tam not aldı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, bir yandan yeni parklar yaparken bir yandan da mevcut parkları bulunduğu bölgedeki insanların ihtiyaç ve taleplerine göre yenilediklerini belirterek, “Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla birlikte vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı ortamlarda büyümesi, ailelerin dinlenecekleri, temiz hava alabilecekleri alanları oluşturmak için çalışıyoruz İlçemize daha geniş yeşil alanlar, daha güzel parklar kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.