Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

VANDALLAR YİNE İŞ BAŞINDA

12.08.2020 - 14:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3861+ kez okundu.
 

VANDALLAR YİNE İŞ BAŞINDA

Kuşadası plajlarında halkın ortak kullanımına sunulan tuvalet, şemsiye, şezlong, duş ve soyunma kabinlerini tahrip edenler bu kez de Kuştur Halk Plajı’nı hedef aldı.

KuUŞADASI - Kumsaldaki 10 tonluk su deposuna kesici aletle zarar veren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, duş başlıkları ile şemsiyeleri de kırdı. Kuşadası’nda, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi işbirliğinde Arya A.Ş tarafından işletilenhalk plajlarında tuvalet, şemsiye, şezlong, duş ve soyunma kabinlerine yapılan saldırılarbir türlü durmuyor. Daha önce Sevgi Plajı’nda Arya A.Ş’nin yenilediği malzemelere zarar veren vandallar, bu kez de Kuştur Halk Plajı’nı hedef aldı. Duş kabinleriile tuvaletlere su sağlayan 10 tonluk depoyu kesici aletle delen kimliği belirsiz kişi veya kişileri kumsaldaki hasır şemsiyeleri yerinden söküp, duş başlıklarını da kırdı. “BELEDİYE HİZMETLERİNİ ENGELLEYEMEZSİNİZ” Kuştur Halk Plajı’nda vatandaşların ortak kullanımına sunulan malzemelere kasıtlı bir şekilde zarar verildiğini belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Aynı durumu daha önce belediyemize bağlı Arya A.Ş tarafından yeniden düzenlenen Sevgi Plajı’nda da yaşadık. Binlerce lira harcanarak yenilenen ve düzenli olarak dezenfekte edilen tuvaletleri, duşları, lavaboları ve soyunma kabinleri kimliği belirsiz kişilerce sistematik olarak tahrip edildi. Şimdi deAydın Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız protokol doğrultusunda ortak sorumluluk alanımıza geçen plajlarımızdan Kuştur Halk Plajı’ndaki malzemelere zarar veriliyor. Bunu yapanlar bilsinlerki plajlarımıza bu şekilde zarar verip belediye hizmetlerini kesinlikle engelleyemezler. Sorumluların tespiti ve haklarında gerekli işlemlerin yapılması için ilgili merciler nezdinde girişimde bulunduk. Hemşerilerimizin ve konuklarımızın sağlığını, huzur ve güvenliğini bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz” dedi.
Kuşadası plajlarında halkın ortak kullanımına sunulan tuvalet, şemsiye, şezlong, duş ve soyunma kabinlerini tahrip edenler bu kez de Kuştur Halk Plajı’nı hedef aldı.

KuUŞADASI - Kumsaldaki 10 tonluk su deposuna kesici aletle zarar veren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, duş başlıkları ile şemsiyeleri de kırdı.

Kuşadası’nda, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi işbirliğinde Arya A.Ş tarafından işletilenhalk plajlarında tuvalet, şemsiye, şezlong, duş ve soyunma kabinlerine yapılan saldırılarbir türlü durmuyor. Daha önce Sevgi Plajı’nda Arya A.Ş’nin yenilediği malzemelere zarar veren vandallar, bu kez de Kuştur Halk Plajı’nı hedef aldı. Duş kabinleriile tuvaletlere su sağlayan 10 tonluk depoyu kesici aletle delen kimliği belirsiz kişi veya kişileri kumsaldaki hasır şemsiyeleri yerinden söküp, duş başlıklarını da kırdı.

“BELEDİYE HİZMETLERİNİ ENGELLEYEMEZSİNİZ”

Kuştur Halk Plajı’nda vatandaşların ortak kullanımına sunulan malzemelere kasıtlı bir şekilde zarar verildiğini belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Aynı durumu daha önce belediyemize bağlı Arya A.Ş tarafından yeniden düzenlenen Sevgi Plajı’nda da yaşadık. Binlerce lira harcanarak yenilenen ve düzenli olarak dezenfekte edilen tuvaletleri, duşları, lavaboları ve soyunma kabinleri kimliği belirsiz kişilerce sistematik olarak tahrip edildi. Şimdi deAydın Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız protokol doğrultusunda ortak sorumluluk alanımıza geçen plajlarımızdan Kuştur Halk Plajı’ndaki malzemelere zarar veriliyor. Bunu yapanlar bilsinlerki plajlarımıza bu şekilde zarar verip belediye hizmetlerini kesinlikle engelleyemezler. Sorumluların tespiti ve haklarında gerekli işlemlerin yapılması için ilgili merciler nezdinde girişimde bulunduk. Hemşerilerimizin ve konuklarımızın sağlığını, huzur ve güvenliğini bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.