Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Van'da bombalı araçla saldırı: 48 kişi yaralandı

ASAYİŞ 12.09.2016 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3536+ kez okundu.
 

Van'da bombalı araçla saldırı: 48 kişi yaralandı

Van'daki 2'si polis memuru 48 sivil vatandaşın yaralandığı bombalı araçla yapılan saldırıda yaşanan panik anları çevrede bulunan marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Van'daki 2'si polis memuru 48 sivil vatandaşın yaralandığı bombalı araçla yapılan saldırıda yaşanan panik anları çevrede bulunan marketin güvenlik kameralarına da yansıdı. BEŞİR ATALAY’DAN AÇIKLAMA Van'da, Valilik ve AK Parti İl Binası'nın da bulunduğu Hastane Caddesi üzerinde bir patlama meydana geldi. AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay'ın yaptığı açıklamalara göre biri ağır 2’si polis olmak üzere 19 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Patlamaya bombalı araç yol açtı. Çevredeki işyerleri patlama sonrası zarar gördü. Patlama sonrası polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik görevlileri, patlamayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı.  Van'daki patlamada 2'si polis 19 kişi yaralandı  Van'da meydana gelen patlamada 2'si polis 19 kişi yaralandı. Van Valisi İbrahim Taşyapan, patlamanın meydana geldiği bölgenin merkezi bir yer, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bir alan olduğunu belirterek, "Burada polis noktamız var. Terör mübarek bir bayram gününde çirkin yüzünü gösterdi. Terörü bir kez daha lanetliyorum. Yaralılarımızın tedavileri hastanelerde sürdürülüyor. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralılardan birinin durumu ağır" dedi.  YARALI SAYISI 48 OLDU Edinilen bilgiye göre yaralı sayısı 48 oldu. Yaralılardan ikisinin polis memuru olduğu bildirildi.  
Van'daki 2'si polis memuru 48 sivil vatandaşın yaralandığı bombalı araçla yapılan saldırıda yaşanan panik anları çevrede bulunan marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Van'daki 2'si polis memuru 48 sivil vatandaşın yaralandığı bombalı araçla yapılan saldırıda yaşanan panik anları çevrede bulunan marketin güvenlik kameralarına da yansıdı.

BEŞİR ATALAY’DAN AÇIKLAMA

Van'da, Valilik ve AK Parti İl Binası'nın da bulunduğu Hastane Caddesi üzerinde bir patlama meydana geldi. AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay'ın yaptığı açıklamalara göre biri ağır 2’si polis olmak üzere 19 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Patlamaya bombalı araç yol açtı. Çevredeki işyerleri patlama sonrası zarar gördü. Patlama sonrası polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik görevlileri, patlamayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Van'daki patlamada 2'si polis 19 kişi yaralandı
 Van'da meydana gelen patlamada 2'si polis 19 kişi yaralandı. Van Valisi İbrahim Taşyapan, patlamanın meydana geldiği bölgenin merkezi bir yer, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bir alan olduğunu belirterek, "Burada polis noktamız var. Terör mübarek bir bayram gününde çirkin yüzünü gösterdi. Terörü bir kez daha lanetliyorum. Yaralılarımızın tedavileri hastanelerde sürdürülüyor. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralılardan birinin durumu ağır" dedi. 

YARALI SAYISI 48 OLDU

Edinilen bilgiye göre yaralı sayısı 48 oldu. Yaralılardan ikisinin polis memuru olduğu bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.