Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Valilik’ten Kaymakam açıklaması

GÜNCEL 01.03.2017 - 17:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3997+ kez okundu.
 

Valilik’ten Kaymakam açıklaması

Aydın Valiliği, Karacasu kaymakamı Güher Sinem Büyükalçacı’ya yönelik eleştirilere yanıt verdi.

AYDIN- Bazı yerel basın organlarında ve internet sitelerinde Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı ile ilgili haberlere yer verilmesi üzerine açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtilen yazılı açıklamada, “Bilindiği üzere Kaymakamlar bir ilçenin en büyük Mülki İdare Amiri konumundadırlar. Görev yaptıkları ilçelerde kamu hizmetlerinin aksamadan ve sağlıklı yapılabilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasından sorumludurlar. Bu kapsamda Karacasu Kaymakamımız Güher Sinem Büyüknalçacı Karacasulu vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde denetimlerini ve çalışmalarını mesai mefhumu tanımadan canla başla yerine getirmektedir” denildi. Kaymakam Büyüknalçacı’nın tek derdinin vatandaşlara hizmet etmek olduğu vurgulanan açıklamada, “Kaymakamımızı bazı siyasi kesimlerin hedef tahtasına oturtarak yıpratma politikası gütmeleri ne siyaset kurumuna nede Karacasulu vatandaşlarımıza herhangi bir fayda sağlamayacaktır. Bu kapsamda Siyasi Erkânın Valiliğimizle herhangi bir bilgi paylaşımında bulunulmadan, üstelik Kadın Yöneticilere karşı daha duyarlı ve pozitif ayrımcılık gereği de ortada iken Kaymakamımızın Basın kanalıyla muhatap alınması yakışık almamaktadır” ifadelerine yer verildi.
Aydın Valiliği, Karacasu kaymakamı Güher Sinem Büyükalçacı’ya yönelik eleştirilere yanıt verdi.

AYDIN- Bazı yerel basın organlarında ve internet sitelerinde Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı ile ilgili haberlere yer verilmesi üzerine açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtilen yazılı açıklamada, “Bilindiği üzere Kaymakamlar bir ilçenin en büyük Mülki İdare Amiri konumundadırlar. Görev yaptıkları ilçelerde kamu hizmetlerinin aksamadan ve sağlıklı yapılabilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasından sorumludurlar. Bu kapsamda Karacasu Kaymakamımız Güher Sinem Büyüknalçacı Karacasulu vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde denetimlerini ve çalışmalarını mesai mefhumu tanımadan canla başla yerine getirmektedir” denildi.

Kaymakam Büyüknalçacı’nın tek derdinin vatandaşlara hizmet etmek olduğu vurgulanan açıklamada, “Kaymakamımızı bazı siyasi kesimlerin hedef tahtasına oturtarak yıpratma politikası gütmeleri ne siyaset kurumuna nede Karacasulu vatandaşlarımıza herhangi bir fayda sağlamayacaktır.

Bu kapsamda Siyasi Erkânın Valiliğimizle herhangi bir bilgi paylaşımında bulunulmadan, üstelik Kadın Yöneticilere karşı daha duyarlı ve pozitif ayrımcılık gereği de ortada iken Kaymakamımızın Basın kanalıyla muhatap alınması yakışık almamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.