Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Valilik’ten 15 günlük yasak

ASAYİŞ 10.10.2019 - 13:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2482+ kez okundu.
 

Valilik’ten 15 günlük yasak

Aydın Valiliği, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı nedeniyle bazı eylem ve etkinliklere 15 günlük yasak getirdi.

AYDIN- Valilik’ten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı ile Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarının İçişleri Bakanlığı’nca görevden alınmasını protesto etmek ve bu konularla birlikte kamu açık alanlarda gerçekleştirilecek olan her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, stant açma, bildiri dağıtma, oturma eylemi vb. her türlü etkinlikler, 10.10.2019 - 24.10.2019 tarihleri arasında (15 gün süreyle) İlimiz genelinde (il merkezi ve ilçeler dahil) kamu düzeni, genel güvenlik ve asayiş açısından Valilik Makamının 10/10/2019 tarih ve 332 sayılı kararıyla yasaklanmıştır.”
Aydın Valiliği, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı nedeniyle bazı eylem ve etkinliklere 15 günlük yasak getirdi.

AYDIN- Valilik’ten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı ile Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarının İçişleri Bakanlığı’nca görevden alınmasını protesto etmek ve bu konularla birlikte kamu açık alanlarda gerçekleştirilecek olan her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, stant açma, bildiri dağıtma, oturma eylemi vb. her türlü etkinlikler, 10.10.2019 - 24.10.2019 tarihleri arasında (15 gün süreyle) İlimiz genelinde (il merkezi ve ilçeler dahil) kamu düzeni, genel güvenlik ve asayiş açısından Valilik Makamının 10/10/2019 tarih ve 332 sayılı kararıyla yasaklanmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.