Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger’e tozlu yol şikayeti

GENEL 17.06.2019 - 10:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3080+ kez okundu.
 

Vali Köşger’e tozlu yol şikayeti

Efeler Kocagür Mahallesi’ni ziyaret eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e, mahalle halkı sulama kanalı kenarındaki tozlu yolu şikayet etti. Vatandaşlar yolun asfaltlanmasını talep etti.

AYDIN - Aydın’ın Efeler İlçesi Kocagür Mahallesi’nde katıldığı bir etkinlik sonrasında mahalleyi ziyaret eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Mahallede yaşayan vatandaşlar, Devlet Su İşleri’ne ait (DSİ) sulama kanalı kenarındaki yolun asfaltlanmasını istediler. Vatandaşlar belediyeye başvurduklarını ancak sonuç alamadıklarını kaydederek Köşger’den yardım istedi. Yol konusunda Vali Köşger’e şikayetlerini dile getiren İbrahim Kıran, “1965 yılında kanal ile birlikte bu yol yapılmış. O yıllarda fazla araç yoğunluğu yokmuş. Ancak günümüzde buradan çok fazla araç geçiyor. Bu yolu kamyonlarda kullanıyor. Tozdan evlerimizin kapı penceresini açamaz hale geldik. Yolun asfaltlanması için gerekli izinleri alıp belediyeye başvurduk. Ancak belediyemiz yolumuz konusunda gerekli çalışmayı halen yapmış değil. Siz devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Bizi bir an önce bu toz topraktan kurtarın” dedi. Sorunu yerinde inceledi Vatandaşların şikayeti üzerine kanal kenarındaki yolda incelemelerde bulunan Vali Köşger, mahalleliye destek sözü verdi. Yolun nazım imar planı içerisinde olup olmadığının araştırılacağını kaydeden Köşger, yol olarak görünmesi durumunda gerekli çalışmaların başlatılması için talimat vereceğini kaydetti.
Efeler Kocagür Mahallesi’ni ziyaret eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e, mahalle halkı sulama kanalı kenarındaki tozlu yolu şikayet etti. Vatandaşlar yolun asfaltlanmasını talep etti.

AYDIN - Aydın’ın Efeler İlçesi Kocagür Mahallesi’nde katıldığı bir etkinlik sonrasında mahalleyi ziyaret eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Mahallede yaşayan vatandaşlar, Devlet Su İşleri’ne ait (DSİ) sulama kanalı kenarındaki yolun asfaltlanmasını istediler. Vatandaşlar belediyeye başvurduklarını ancak sonuç alamadıklarını kaydederek Köşger’den yardım istedi.

Yol konusunda Vali Köşger’e şikayetlerini dile getiren İbrahim Kıran, “1965 yılında kanal ile birlikte bu yol yapılmış. O yıllarda fazla araç yoğunluğu yokmuş. Ancak günümüzde buradan çok fazla araç geçiyor. Bu yolu kamyonlarda kullanıyor. Tozdan evlerimizin kapı penceresini açamaz hale geldik. Yolun asfaltlanması için gerekli izinleri alıp belediyeye başvurduk. Ancak belediyemiz yolumuz konusunda gerekli çalışmayı halen yapmış değil. Siz devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Bizi bir an önce bu toz topraktan kurtarın” dedi.

Sorunu yerinde inceledi

Vatandaşların şikayeti üzerine kanal kenarındaki yolda incelemelerde bulunan Vali Köşger, mahalleliye destek sözü verdi. Yolun nazım imar planı içerisinde olup olmadığının araştırılacağını kaydeden Köşger, yol olarak görünmesi durumunda gerekli çalışmaların başlatılması için talimat vereceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.