Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger’den Söke’ye ziyaret

GÜNCEL 25.07.2017 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3809+ kez okundu.
 

Vali Köşger’den Söke’ye ziyaret

Yaklaşık bir ay kadar önce yeni görev yeri Aydın’da göreve başlayan Vali Yavuz Selim Köşger ilk Söke ziyaretini gerçekleştirdi.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran başta olmak üzere daire müdürlerince karşılandı. Kaymakamlık makamında basın mensuplarını selamlayan Vali Köşger, gerçekleştirdiği ziyaretle Söke’yi daha yakından tanıyacağını ve bilgiler alacağını söyledi. Özgeçmişinde Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü görevi bulunan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın ili ve ilçelerinin tarım sektöründeki önemini bildiğini söyledi. Vali Köşger, “Söke’de özellikle pamuk tarımının kapasitesinin ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Aydın’ın hem dünya, hem de ülke ölçeğinde önemli tarımsal ürünleri var. Bu ürünlerin korunması, teşvik edilmesi ve daha bilimsel olarak üretiminin arttırılması gerektiğini değerlendiriyorum. İnşallah tarımsal konularda da gerekli bilgileri alarak, çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” dedi. Aydın’ı nasıl buldunuz sorusuna karşılık olarak Vali Köşger, “Aydın’a gelmeden önce Aydın’ın güzelliklerini biliyorduk, ancak gelince gördük ki Aydın anlatılanlarda da daha güzel bir yermiş” ifadesini kullandı. İlçe Kaymakamlığı toplantı salonunda Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve daire müdürlerince Söke ile ilgili brifing sunumu gerçekleştirildi. Brifingin ardından Vali Köşger Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de ziyarette bulundu.
Yaklaşık bir ay kadar önce yeni görev yeri Aydın’da göreve başlayan Vali Yavuz Selim Köşger ilk Söke ziyaretini gerçekleştirdi.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran başta olmak üzere daire müdürlerince karşılandı. Kaymakamlık makamında basın mensuplarını selamlayan Vali Köşger, gerçekleştirdiği ziyaretle Söke’yi daha yakından tanıyacağını ve bilgiler alacağını söyledi.

Özgeçmişinde Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü görevi bulunan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın ili ve ilçelerinin tarım sektöründeki önemini bildiğini söyledi. Vali Köşger, “Söke’de özellikle pamuk tarımının kapasitesinin ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Aydın’ın hem dünya, hem de ülke ölçeğinde önemli tarımsal ürünleri var. Bu ürünlerin korunması, teşvik edilmesi ve daha bilimsel olarak üretiminin arttırılması gerektiğini değerlendiriyorum. İnşallah tarımsal konularda da gerekli bilgileri alarak, çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” dedi.

Aydın’ı nasıl buldunuz sorusuna karşılık olarak Vali Köşger, “Aydın’a gelmeden önce Aydın’ın güzelliklerini biliyorduk, ancak gelince gördük ki Aydın anlatılanlarda da daha güzel bir yermiş” ifadesini kullandı.

İlçe Kaymakamlığı toplantı salonunda Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve daire müdürlerince Söke ile ilgili brifing sunumu gerçekleştirildi. Brifingin ardından Vali Köşger Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de ziyarette bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.