Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger’den Başhekim Refik Kunt’a başarı belgesi

GENEL 05.04.2019 - 11:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3528+ kez okundu.
 

Vali Köşger’den Başhekim Refik Kunt’a başarı belgesi

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne öğretim üyesi olarak atanan Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Refik Kunt’u görev süresince imza attığı başarılar nedeniyle onurlandırdı.

AYDIN – Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Nöroloji Uzmanı Dr. Refik Kunt, İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne öğretim üyesi olarak atandı. Sağlık Bakanlığı onayının ardından yeni görevine başlayacak olan Başhekim Kunt, İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz ile birlikte Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e veda ziyaretinde bulundu. Vali Köşger, kente verdiği hizmetlerden dolayı Kunt’a teşekkür belgesi verdikten sonra yeni görevinde başarılar diledi. İzmir Demokrasi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak önümüzdeki haftadan itibaren görev yapmaya başlayacağını dile getiren Kunt, “İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne öğretim üyesi olarak atanmam vesilesiyle İl Sağlık Müdürümüzle birlikte Valimiz Yavuz Selim Köşger’e veda ziyaretinde bulundum. Valimizin şahsımı başarı belgesi ile ödüllendirmesi beni ayrıca mutlu etti. İl Sağlık Müdürümüz ve Valimize Aydın’daki görev sürem içerisinde verdikleri desteklerden ötürü şükranlarımı arz ediyorum. Sağlık Bakanlığı’nın onaylamasının ardından yeni görevime başlayacağım. Aydın’da yaşamaktan çok mutluyum. Görev yerim değişmiş olsa da Aydın’dan ayrılmayacağım” dedi.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne öğretim üyesi olarak atanan Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Refik Kunt’u görev süresince imza attığı başarılar nedeniyle onurlandırdı.

AYDIN – Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Nöroloji Uzmanı Dr. Refik Kunt, İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne öğretim üyesi olarak atandı. Sağlık Bakanlığı onayının ardından yeni görevine başlayacak olan Başhekim Kunt, İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz ile birlikte Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Köşger, kente verdiği hizmetlerden dolayı Kunt’a teşekkür belgesi verdikten sonra yeni görevinde başarılar diledi.

İzmir Demokrasi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak önümüzdeki haftadan itibaren görev yapmaya başlayacağını dile getiren Kunt, “İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne öğretim üyesi olarak atanmam vesilesiyle İl Sağlık Müdürümüzle birlikte Valimiz Yavuz Selim Köşger’e veda ziyaretinde bulundum. Valimizin şahsımı başarı belgesi ile ödüllendirmesi beni ayrıca mutlu etti. İl Sağlık Müdürümüz ve Valimize Aydın’daki görev sürem içerisinde verdikleri desteklerden ötürü şükranlarımı arz ediyorum. Sağlık Bakanlığı’nın onaylamasının ardından yeni görevime başlayacağım. Aydın’da yaşamaktan çok mutluyum. Görev yerim değişmiş olsa da Aydın’dan ayrılmayacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.