Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vali Köşger, Yenipazar’ı ziyaret etti

GÜNCEL 02.11.2017 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1914+ kez okundu.
 

Vali Köşger, Yenipazar’ı ziyaret etti

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, ilde göreve başlamasının ardından gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Yenipazar ile devam etti.

AYDIN– Vali Köşger, Yenipzar ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenipazar’da Vali Köşger’i, Yenipazar Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Zafer Savcı, ADÜ Yenipazar MYO Müdürü Hakan Arslaner, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sümer, CHP İlçe Başkanı Sergül Duransoy, MHP İlçe Başkanı Osman Bolatoğlu ve kurum amirleri karşıladı. İlk önce Yenipazar Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Köşger, burada Yenipazar Kaymakamı Cevat Çelik’ten ilçe hakkında brifing aldı. Kaymakamlıktaki brifingin ardından Yenipazar’ın geleneksel Çarşamba Pazarı’nı ziyaret ederek, esnafın ve Yenipazarlıların sorunlarını dinledi. Daha sonra Yenipazar Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Köşger, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye önündeki deve heykelini beğendiğini belirten Vali Köşger’e Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı çiçek takdim etti. Vali Köşger, Yenipazar Belediyesi’nin ardından Çulhan Mahallesi’nde bulunan bir süt çiftliğinde incelemelerde bulunduktan sonra Yörük Ali Efe Evi Müzesi'ni gezdi. Buradan Halk Eğitim Merkezi’ne geçen Vali Köşger, Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nejdet Kırkık’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra, Gitar çalan çocukları dinleyip, kursiyerlere başarılar diledi. Vali Köşger, son olarak İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nda incelemelerde bulunarak Yenipazar ziyaretini sonlandırdı.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, ilde göreve başlamasının ardından gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Yenipazar ile devam etti.

AYDIN– Vali Köşger, Yenipzar ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenipazar’da Vali Köşger’i, Yenipazar Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Zafer Savcı, ADÜ Yenipazar MYO Müdürü Hakan Arslaner, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sümer, CHP İlçe Başkanı Sergül Duransoy, MHP İlçe Başkanı Osman Bolatoğlu ve kurum amirleri karşıladı.

İlk önce Yenipazar Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Köşger, burada Yenipazar Kaymakamı Cevat Çelik’ten ilçe hakkında brifing aldı. Kaymakamlıktaki brifingin ardından Yenipazar’ın geleneksel Çarşamba Pazarı’nı ziyaret ederek, esnafın ve Yenipazarlıların sorunlarını dinledi.

Daha sonra Yenipazar Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Köşger, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye önündeki deve heykelini beğendiğini belirten Vali Köşger’e Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı çiçek takdim etti.

Vali Köşger, Yenipazar Belediyesi’nin ardından Çulhan Mahallesi’nde bulunan bir süt çiftliğinde incelemelerde bulunduktan sonra Yörük Ali Efe Evi Müzesi'ni gezdi.

Buradan Halk Eğitim Merkezi’ne geçen Vali Köşger, Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nejdet Kırkık’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra, Gitar çalan çocukları dinleyip, kursiyerlere başarılar diledi.

Vali Köşger, son olarak İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nda incelemelerde bulunarak Yenipazar ziyaretini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.