Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vali Köşger, Kuyucak’ı ziyaret etti

GÜNCEL 21.12.2017 - 14:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2953+ kez okundu.
 

Vali Köşger, Kuyucak’ı ziyaret etti

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Kuyucak ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

AYDIN– Vali Köşger, ilk olarak Kuyucak Kaymakamı Selami Işık ve birim amirlerinden brifing aldı. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Köşger, "Her gittiğim ilçede öncelikle gittiğim ilçeyle ilgili genel bilgi alıyorum. İlimizle ilgili iki önem verdiğim husus var. Biri eğitim seviyesi diğeri tarım odaklı bir il olduğumuz için tarımı iyi hale getirmek" dedi. Vali Köşger, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ardından Şehit Bahri Uçuş Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul bahçesinde sohbet ettiği öğrencilerin ideallerini sordu. Okula ismi verilen 2016 yılında Hakkari Çukurca’da şehit düşen Bahri Uçuş’un annesi Hülya Demiral ile de görüştü. Vali Köşger, Şehit Bahri Uçuş Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde İngilizce dersinde olan öğrencilerin sınıfına girdi. Derste öğrencilere tek tek istedikleri bölümleri sordu. Vali Köşger, daha sonra Pamukören Rehabilitasyon Merkezi, Kuyucak Belediyesi, Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı, Horsunlu Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini, ilçede faaliyet gösteren bazı işletmeleri ve esnafı ziyaret etti. Vali Köşger'e Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve çok sayıda bürokrat eşlik etti.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Kuyucak ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

AYDIN– Vali Köşger, ilk olarak Kuyucak Kaymakamı Selami Işık ve birim amirlerinden brifing aldı. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Köşger, "Her gittiğim ilçede öncelikle gittiğim ilçeyle ilgili genel bilgi alıyorum. İlimizle ilgili iki önem verdiğim husus var. Biri eğitim seviyesi diğeri tarım odaklı bir il olduğumuz için tarımı iyi hale getirmek" dedi.

Vali Köşger, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ardından Şehit Bahri Uçuş Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul bahçesinde sohbet ettiği öğrencilerin ideallerini sordu. Okula ismi verilen 2016 yılında Hakkari Çukurca’da şehit düşen Bahri Uçuş’un annesi Hülya Demiral ile de görüştü.

Vali Köşger, Şehit Bahri Uçuş Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde İngilizce dersinde olan öğrencilerin sınıfına girdi. Derste öğrencilere tek tek istedikleri bölümleri sordu.

Vali Köşger, daha sonra Pamukören Rehabilitasyon Merkezi, Kuyucak Belediyesi, Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı, Horsunlu Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini, ilçede faaliyet gösteren bazı işletmeleri ve esnafı ziyaret etti.

Vali Köşger'e Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve çok sayıda bürokrat eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.