Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger Köşk’ü ziyaret etti

GÜNCEL 03.08.2017 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3993+ kez okundu.
 

Vali Köşger Köşk’ü ziyaret etti

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İlçe ziyaretlerine devam ediyor. Vali Köşger’in bugünkü ziyareti Köşk ilçesi oldu.

AYDIN- Vali Köşger, Köşk’te ilk olarak Köşk Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Serdar Kaya’dan ilçe ile ilgili brifing aldı. Daha sonra Karatepe Şehitliği’ni ziyaret eden Vali Köşger, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd etti. Ardından Köşk Belediyesi’ne geçip burada Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’tan çalışmalar ile ilgili brifing aldı. Belediye ziyaretinin ardından Köşk Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na giden Vali Köşger, yetkililerden brifing aldı. Köşk ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Köşger,“Köşk Aydınımızın önemli merkezlerinden biridir. Aydın’ımızın önemli bir ilçesi. Köşk’ü biliyoruz, tanıyoruz. Bu gün de Köşk hakkında güzel bilgiler aldık. Bizim amacımız ilçelerimizi, şehrimizi, Türkiye’mizi bulunduğu yerden daha iyi yerlere getirebilmek. Bu bağlamda Köşk’te ekip arkadaşlarımızla birlikte güzel işler yapacağız” dedi. Gazetecilerin, “Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmişsiniz. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusunu da cevaplandıran Vali Köşger, şöyle konuştu: “Evet iadeyi ziyarette bulunduk. Aydın hakkında bilgi alıyoruz. Bu bağlamda Belediye, Komutanlıklar, ilçe emniyetlerimizi ziyaret edip ilçelerimizin ve ilimizin durumunu değerlendiriyoruz. Köşk’ün önemi ise Milli Mücadele döneminde çok ciddi mücadelelerin verilmiş olmasıdır. Kuvayı Milliye’de önemli görevler üstlenmiş. Karatepe de o mücadelenin simgesi durumundadır. Anadolu’da yaşananların göstergesidir aslında bu. Ülkemizi soykırım ile suçlayanlar gelsin bir görsün. Bakalım kim soykırım yapmış. Kim camilere insanları doldurup yakmış bir görsünler. Bunların unutturulmaması lazım. Halen Anadolu’da mücadele devam ediyor. Bir yerde bitiyor bir yerde başlıyor. Bir ihanet bitiyor başka bir ihanet başlıyor. Karatepe Şehitliği’nin önemi büyük. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Bu memleketin kurtuluşunda canlarını veren tüm şehitlerimize gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” Vali Köşger ve beraberindeki heyet, Köşk’te son olarak inşaatı devam eden Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İlçe ziyaretlerine devam ediyor. Vali Köşger’in bugünkü ziyareti Köşk ilçesi oldu.

AYDIN- Vali Köşger, Köşk’te ilk olarak Köşk Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Serdar Kaya’dan ilçe ile ilgili brifing aldı.

Daha sonra Karatepe Şehitliği’ni ziyaret eden Vali Köşger, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd etti. Ardından Köşk Belediyesi’ne geçip burada Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’tan çalışmalar ile ilgili brifing aldı.

Belediye ziyaretinin ardından Köşk Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na giden Vali Köşger, yetkililerden brifing aldı.

Köşk ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Köşger,“Köşk Aydınımızın önemli merkezlerinden biridir. Aydın’ımızın önemli bir ilçesi. Köşk’ü biliyoruz, tanıyoruz. Bu gün de Köşk hakkında güzel bilgiler aldık. Bizim amacımız ilçelerimizi, şehrimizi, Türkiye’mizi bulunduğu yerden daha iyi yerlere getirebilmek. Bu bağlamda Köşk’te ekip arkadaşlarımızla birlikte güzel işler yapacağız” dedi.

Gazetecilerin, “Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmişsiniz. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusunu da cevaplandıran Vali Köşger, şöyle konuştu:

“Evet iadeyi ziyarette bulunduk. Aydın hakkında bilgi alıyoruz. Bu bağlamda Belediye, Komutanlıklar, ilçe emniyetlerimizi ziyaret edip ilçelerimizin ve ilimizin durumunu değerlendiriyoruz. Köşk’ün önemi ise Milli Mücadele döneminde çok ciddi mücadelelerin verilmiş olmasıdır. Kuvayı Milliye’de önemli görevler üstlenmiş. Karatepe de o mücadelenin simgesi durumundadır. Anadolu’da yaşananların göstergesidir aslında bu. Ülkemizi soykırım ile suçlayanlar gelsin bir görsün. Bakalım kim soykırım yapmış. Kim camilere insanları doldurup yakmış bir görsünler. Bunların unutturulmaması lazım. Halen Anadolu’da mücadele devam ediyor. Bir yerde bitiyor bir yerde başlıyor. Bir ihanet bitiyor başka bir ihanet başlıyor. Karatepe Şehitliği’nin önemi büyük. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Bu memleketin kurtuluşunda canlarını veren tüm şehitlerimize gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

Vali Köşger ve beraberindeki heyet, Köşk’te son olarak inşaatı devam eden Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.