Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vali Köşger, ‘Kitapların Sesi’ oldu

GÜNCEL 23.11.2017 - 11:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2117+ kez okundu.
 

Vali Köşger, ‘Kitapların Sesi’ oldu

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, görme engeliler için kitap okudu.

AYDIN– Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Altı Nokta Körler Derneği'nin "Kitapların Sesi Olalım" projesine destek vererek görme engelliler için kitap okudu. Vali Yavuz Selim Köşger, Altı Nokta Körler Derneği'nin "Kitapların Sesi Olalım" isimli kitap okuma etkinliğine katıldı.  Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi’nde her Çarşamba akşamı düzenlenen “Kitapları Raflardan İndirme Vakti Geldi. Kitapların Sesi Ol Haydi” isimli kitap okuma etkinliğinde dernek üyelerinin yanında yer alan Vali Köşger'e engelli bireyler için kitap okudu. Projeye destek veren Vali Köşger’e teşekkür eden Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, “Kitabımızın sesi olduğu için ve görme engelli kardeşlerimizin sorunlarını birebir dinleyerek yerinde ve de anında çözüme kavuşturduğu için, derneğimizden her fırsatta ve her alanda destek verdikleri için şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim” dedi.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, görme engeliler için kitap okudu.

AYDIN– Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Altı Nokta Körler Derneği'nin "Kitapların Sesi Olalım" projesine destek vererek görme engelliler için kitap okudu.

Vali Yavuz Selim Köşger, Altı Nokta Körler Derneği'nin "Kitapların Sesi Olalım" isimli kitap okuma etkinliğine katıldı.  Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi’nde her Çarşamba akşamı düzenlenen “Kitapları Raflardan İndirme Vakti Geldi. Kitapların Sesi Ol Haydi” isimli kitap okuma etkinliğinde dernek üyelerinin yanında yer alan Vali Köşger'e engelli bireyler için kitap okudu.

Projeye destek veren Vali Köşger’e teşekkür eden Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, “Kitabımızın sesi olduğu için ve görme engelli kardeşlerimizin sorunlarını birebir dinleyerek yerinde ve de anında çözüme kavuşturduğu için, derneğimizden her fırsatta ve her alanda destek verdikleri için şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.