Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger, kirliliğe el attı

GÜNCEL 04.06.2018 - 19:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4263+ kez okundu.
 

Vali Köşger, kirliliğe el attı

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in, Aydın’da çevreyi kirleten unsurları bizzat yerinde incelediği bildirildi.

AYDIN- Vali Köşger’in incelemesiyle ilgili yapılan kısa yazılı açıklamada şöyle denildi: “Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger, Aydın’da Çevreyi Kirleten Unsurları bizzat yerinde inceledi. Vali Köşger’e incelemeleri sırasında Vali Yardımcıları ve İlgili Daire Amirleri eşlik etti. Vali Köşger ve beraberindeki heyet, Aydın Katı Atık Tesisleri, Aydın Atıksu Arıtma Tesisi ve Jeotermal Santraller olmak üzere pek çok tesiste incelemelerde bulundu.”
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in, Aydın’da çevreyi kirleten unsurları bizzat yerinde incelediği bildirildi.

AYDIN- Vali Köşger’in incelemesiyle ilgili yapılan kısa yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger, Aydın’da Çevreyi Kirleten Unsurları bizzat yerinde inceledi. Vali Köşger’e incelemeleri sırasında Vali Yardımcıları ve İlgili Daire Amirleri eşlik etti.

Vali Köşger ve beraberindeki heyet, Aydın Katı Atık Tesisleri, Aydın Atıksu Arıtma Tesisi ve Jeotermal Santraller olmak üzere pek çok tesiste incelemelerde bulundu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.