Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor

GENEL 08.03.2019 - 13:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3392+ kez okundu.
 

Vali Köşger kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in, İncirliova İlçesi’nde tek başına yaşayan yaşlı kadını ziyaret ederek, ihtiyaçlarının giderilmesi için talep verdiği bildirildi.

AYDIN – İHA’nın bildirdiğine göre, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, her hafta Cuma günleri uygulamaya koyduğu randevusuz görüşmede vatandaşlarla yüz yüze görüşüp sorunlarına ve taleplerine çözüm getirmeye gayret ediyor. Vali Köşger, bununla da kalmayıp her fırsatta fakir ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ediyor, sorunlarına anlık çözüm getiriyor. Vali Köşger, bu kez de İncirliova ilçesinde ihtiyaç sahibi Semiha Erdoğan'ın evini ziyaret etti. Köşger, tek başına yaşayan yaşlı kadına yiyecek, giyecek, evinin bakım ve onarımı için gerekli yardımın yapılması hususunda yetkililere talimat verdi.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in, İncirliova İlçesi’nde tek başına yaşayan yaşlı kadını ziyaret ederek, ihtiyaçlarının giderilmesi için talep verdiği bildirildi.

AYDIN – İHA’nın bildirdiğine göre, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, her hafta Cuma günleri uygulamaya koyduğu randevusuz görüşmede vatandaşlarla yüz yüze görüşüp sorunlarına ve taleplerine çözüm getirmeye gayret ediyor.

Vali Köşger, bununla da kalmayıp her fırsatta fakir ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ediyor, sorunlarına anlık çözüm getiriyor.

Vali Köşger, bu kez de İncirliova ilçesinde ihtiyaç sahibi Semiha Erdoğan'ın evini ziyaret etti. Köşger, tek başına yaşayan yaşlı kadına yiyecek, giyecek, evinin bakım ve onarımı için gerekli yardımın yapılması hususunda yetkililere talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.