Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger, gününü yaşlılara ayırdı

GÜNCEL 12.10.2017 - 11:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2482+ kez okundu.
 

Vali Köşger, gününü yaşlılara ayırdı

85 yaşındaki Yusuf Dede, “Eskiden valilerin yanına giremezdik, ne mutlu ki Vali bizim ayağımıza geldi” dedi.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, eşi Fatma Köşger ile gününü yaşlılara ayırıp yaşlıların gönlünü aldı. Valiyi yanlarında gören yaşlılar, bol bol dua edip jestinden dolayı Köşger Ailesi’ne teşekkür ettiler. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger eşi Fatma Köşger ile birlikte Mimarsinan Mahallesi’nde bulunan ve yüzlerce yaşlıya sosyal hizmet ceren Aymelek Derneği’ne giderek yaşlılarla birlikte sohbet edip yemek yedi. Oldukça renkli geçen ziyarette karşılarında Valiyi gören yaşlılar, gördükleri tevazu karşısında bol bol dua ettiler. Bir milletin en önemli değerlerinden birinin de yaşlıları olduğunu ve yaşlıların huzur içinde yaşamaları için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Aydın Valisi Yavuz Selim Köşker, merkezde yaşayan vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Merkezin çalışmaları hakkında Vali Köşger’e bilgi veren Dernek Başkanı Yurdagül Altınbaş, hazırladıkları programlarla Aydın’daki yüzlerce yaşlının belli periyotlarla bir araya gelip birlikte hoş vakit geçirdiklerini belirterek, “Maalesef belli yaşın üstündeki kişiler evden çıkamadıkları için sürekli aynı ortamda yaşamaktan sıkılıyor. Biz Aymelek Derneği olarak yaşlılarımızı belirli aralıklarla evlerinden özel aracımızla alıp merkezimize getiriyoruz. Burada toplanan yaşlılarımız birlikte hoş vakit geçiriyor. Derdi sıkıntısı olanın derdini sıkıntısını dinleyip çözümü elimizden geliyorsa çözüyoruz. Elimizden gelmeyen konuları ilgili makamlara iletiyoruz. Yaşlılarımız hep birlikte yemek yiyip namazlarını kılıyor. Akşam da evlerine teslim ediyoruz” dedi. Bu tür sosyal hizmetlerin çok önemli olduğunu belirterek çalışmalara katkı sunan herkese teşekkür eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, yaşlılarla uzun uzun sohbet etti. Merkezdeki yaşlılar adına duygularını dile getiren 85 yaşındaki Yusuf Yeşilyurt, Vali Yavuz Selim Köşger’e hitaben yaptığı konuşmada, “Tevazu insana sonradan verilmez Allah senden razı olsun” diye başladığı konuşmasında “Eskiden Valimiz kimdir. Nasıl biridir bilmezdik. Zaten yanına da almazlardı. Öyle günlere geldik ki Vali ayağımıza geldi. Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.
85 yaşındaki Yusuf Dede, “Eskiden valilerin yanına giremezdik, ne mutlu ki Vali bizim ayağımıza geldi” dedi.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, eşi Fatma Köşger ile gününü yaşlılara ayırıp yaşlıların gönlünü aldı. Valiyi yanlarında gören yaşlılar, bol bol dua edip jestinden dolayı Köşger Ailesi’ne teşekkür ettiler.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger eşi Fatma Köşger ile birlikte Mimarsinan Mahallesi’nde bulunan ve yüzlerce yaşlıya sosyal hizmet ceren Aymelek Derneği’ne giderek yaşlılarla birlikte sohbet edip yemek yedi. Oldukça renkli geçen ziyarette karşılarında Valiyi gören yaşlılar, gördükleri tevazu karşısında bol bol dua ettiler.

Bir milletin en önemli değerlerinden birinin de yaşlıları olduğunu ve yaşlıların huzur içinde yaşamaları için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Aydın Valisi Yavuz Selim Köşker, merkezde yaşayan vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Merkezin çalışmaları hakkında Vali Köşger’e bilgi veren Dernek Başkanı Yurdagül Altınbaş, hazırladıkları programlarla Aydın’daki yüzlerce yaşlının belli periyotlarla bir araya gelip birlikte hoş vakit geçirdiklerini belirterek, “Maalesef belli yaşın üstündeki kişiler evden çıkamadıkları için sürekli aynı ortamda yaşamaktan sıkılıyor. Biz Aymelek Derneği olarak yaşlılarımızı belirli aralıklarla evlerinden özel aracımızla alıp merkezimize getiriyoruz. Burada toplanan yaşlılarımız birlikte hoş vakit geçiriyor. Derdi sıkıntısı olanın derdini sıkıntısını dinleyip çözümü elimizden geliyorsa çözüyoruz. Elimizden gelmeyen konuları ilgili makamlara iletiyoruz. Yaşlılarımız hep birlikte yemek yiyip namazlarını kılıyor. Akşam da evlerine teslim ediyoruz” dedi.

Bu tür sosyal hizmetlerin çok önemli olduğunu belirterek çalışmalara katkı sunan herkese teşekkür eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, yaşlılarla uzun uzun sohbet etti. Merkezdeki yaşlılar adına duygularını dile getiren 85 yaşındaki Yusuf Yeşilyurt, Vali Yavuz Selim Köşger’e hitaben yaptığı konuşmada, “Tevazu insana sonradan verilmez Allah senden razı olsun” diye başladığı konuşmasında “Eskiden Valimiz kimdir. Nasıl biridir bilmezdik. Zaten yanına da almazlardı. Öyle günlere geldik ki Vali ayağımıza geldi. Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.