Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger'e polis ziyareti

GENEL 09.04.2018 - 11:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3530+ kez okundu.
 

Vali Köşger'e polis ziyareti

Vali Köşger'e Polis Haftası dolayısıyla ziyaret gerçekleştirildi

AYDIN - Türk Polis Teşkilatı’nın 173.kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ ve Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Şinasi Dur, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen ziyarette Vali Köşger’e çiçek takdim edildi. Asayişin temin edilmesi noktasında teşkilatın yürütmüş olduğu çalışmalarda her zaman destek veren Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e teşekkür eden Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, “Verdiğiniz destek noktasında bizlerin her türlü acısında ve tatlısında yanımızda sizleri görmekten dolayı memnuniyetimizi ifade etmek istiyoruz. Teşkilat 173. Kuruluş yıl dönümü kutlaması noktasında özellikle devletin temel sorunu olan beka sorununu üstünde ağır bir sorumluluk olarak duymakta ve ona göre hizmet etmeye çalışmaktadır. Bu çerçevede çağın teknolojisine ve düşüncesine göre hareket etmek zorunda olan bu teşkilat inşallah ülkemize ve milletimize mahcup olmadan görevini yerine getirecektir” dedi. Polis Haftası’nın tüm teşkilat mensuplarına kutlu olmasını dileyen Vali Köşger ise şunları söyledi: “Polisin görevi hukuka, mevzuata, kanuna dayalı olarak asayişi sağlamak. Vatandaşın huzur, güven ve esenlik içerisinde yaşamasını sağlamak. Gücünü kanun, kural ve milletten alan bir iç asayiş unsuru olarak polisimiz her zaman milletimizin emrinde milletin bekası için her türlü önlemi almaya çalışan, bu uğurda canını feda etmekten sakınmayan bir teşkilatımız. Bizim polisimiz Ortadoğu gibi riskli bir coğrafyada görev yapıyor. Ülkemizin bekasıyla ilgili bir sorun var ve 40 yıldır dünyada hiçbir gücün gösteremediği bir kahramanlık ve cesareti göstererek ülkemizin bekası için bu teşkilat çok büyük fedakarlıklar yaptı. Bütün şehitleri rahmetle yad ediyorum. Bizim polisimiz insanımız her zaman kahramandır. Bu milletin evlatları büyük insanlardır. Teşkilat bu büyüklüğü yakışır şekilde üzerine düşen vazifeyi layıkıyla ifa ediyor. Bütün polis teşkilatına milletimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.”
Vali Köşger'e Polis Haftası dolayısıyla ziyaret gerçekleştirildi

AYDIN - Türk Polis Teşkilatı’nın 173.kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ ve Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Şinasi Dur, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen ziyarette Vali Köşger’e çiçek takdim edildi.

Asayişin temin edilmesi noktasında teşkilatın yürütmüş olduğu çalışmalarda her zaman destek veren Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e teşekkür eden Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, “Verdiğiniz destek noktasında bizlerin her türlü acısında ve tatlısında yanımızda sizleri görmekten dolayı memnuniyetimizi ifade etmek istiyoruz. Teşkilat 173. Kuruluş yıl dönümü kutlaması noktasında özellikle devletin temel sorunu olan beka sorununu üstünde ağır bir sorumluluk olarak duymakta ve ona göre hizmet etmeye çalışmaktadır. Bu çerçevede çağın teknolojisine ve düşüncesine göre hareket etmek zorunda olan bu teşkilat inşallah ülkemize ve milletimize mahcup olmadan görevini yerine getirecektir” dedi.

Polis Haftası’nın tüm teşkilat mensuplarına kutlu olmasını dileyen Vali Köşger ise şunları söyledi: “Polisin görevi hukuka, mevzuata, kanuna dayalı olarak asayişi sağlamak. Vatandaşın huzur, güven ve esenlik içerisinde yaşamasını sağlamak. Gücünü kanun, kural ve milletten alan bir iç asayiş unsuru olarak polisimiz her zaman milletimizin emrinde milletin bekası için her türlü önlemi almaya çalışan, bu uğurda canını feda etmekten sakınmayan bir teşkilatımız. Bizim polisimiz Ortadoğu gibi riskli bir coğrafyada görev yapıyor. Ülkemizin bekasıyla ilgili bir sorun var ve 40 yıldır dünyada hiçbir gücün gösteremediği bir kahramanlık ve cesareti göstererek ülkemizin bekası için bu teşkilat çok büyük fedakarlıklar yaptı. Bütün şehitleri rahmetle yad ediyorum. Bizim polisimiz insanımız her zaman kahramandır. Bu milletin evlatları büyük insanlardır. Teşkilat bu büyüklüğü yakışır şekilde üzerine düşen vazifeyi layıkıyla ifa ediyor. Bütün polis teşkilatına milletimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.