Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger, Çine’yi ziyaret etti

GÜNCEL 07.09.2017 - 18:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3492+ kez okundu.
 

Vali Köşger, Çine’yi ziyaret etti

Çine'de kurum ve kuruluşlar ile bazı işletmeleri ziyaret eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, il müdürlerinden ilçenin sorunları ve genel durumu hakkında bilgi aldı.

AYDIN- Vali Köşger Çine’de ilk olarak Çine Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Özkan Demir’den ilçe ile ilgili brifing aldı. Daha sonra Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, sorumluluk bölgesindeki olaylar hakkında brifing aldıktan sonra Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e iade-i ziyarette bulundu. Çine Kuvayi Milliye Müzesi’nde de incelemelerde bulunan Vali Köşger, buradan Çine İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçerek sorumluluk bölgesindeki olaylar hakkında brifing aldı. Ziyaretine Eski Çine Ahmet Gazi Cami (Ulu Cami) ile devam eden Vali Köşger, ardından Çine Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Köşger, son olarak Çine OSB'de faaliyet gösteren Balık İşleme Tesisi’nde incelemelerde bulundu.
Çine'de kurum ve kuruluşlar ile bazı işletmeleri ziyaret eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, il müdürlerinden ilçenin sorunları ve genel durumu hakkında bilgi aldı.

AYDIN- Vali Köşger Çine’de ilk olarak Çine Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Özkan Demir’den ilçe ile ilgili brifing aldı. Daha sonra Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, sorumluluk bölgesindeki olaylar hakkında brifing aldıktan sonra Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e iade-i ziyarette bulundu.

Çine Kuvayi Milliye Müzesi’nde de incelemelerde bulunan Vali Köşger, buradan Çine İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçerek sorumluluk bölgesindeki olaylar hakkında brifing aldı.

Ziyaretine Eski Çine Ahmet Gazi Cami (Ulu Cami) ile devam eden Vali Köşger, ardından Çine Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Köşger, son olarak Çine OSB'de faaliyet gösteren Balık İşleme Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.