Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vali Köşger, ayın şoförünü ödüllendirdi

GÜNCEL 21.09.2017 - 16:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3697+ kez okundu.
 

Vali Köşger, ayın şoförünü ödüllendirdi

Aydın’da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale getirilen değerlendirmede ayın şoförü seçilen Oktay Işık, ödülünü Vali Yavuz Selim Köşger’in elinden aldı.

AYDIN- Aydın Şehiriçi Kooperatifi’nin bulunduğu Son Durak Tesisleri’nde gerçekleştirilen ödül töreninin bu ay ki konuğu Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger oldu. Ağustos ayında örnek davranışları ile ayın şoförü seçilen Oktay Işık, plaketini ve altın ödülünü Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in elinden aldı. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Özel Halk Otobüslerinin düzenlemiş olduğu bu ödül töreninin çok anlamlı olduğunu belirterek, “Şöforlük halkımızın bire bir muhatap olduğu bir hizmet alanıdır. Devlet hizmetleri içerisinde vatandaşın zaman zaman şikayetçi olduğu bir alandır. Şoförle muhatap olma konusunda vatandaşımızın zaman zaman sıkıntıları oluyor. Bu noktada halk otobüslerimizin yönetiminin böyle bir ödül organizasyonu yapmış olması ve en centilmen halkla ilişkileri en iyi tutan ve vatandaş memnuniyetini en üst düzeye çıkaran şoförü her ay ödüllendiriyor olması çok anlamlıdır. Aydın’a yakışanda budur. Aydın gelişmiş bir şehir, insanı her anlamda en iyisine layık, dolayısıyla şoför kardeşlerimiz halkla olan ilişkilerinde bu hizmeti sunarken, en iyi şekilde trafik kurallarına uyarak yolcularını hedefine ulaştırsın. Şoförümüzden beklenen budur. Aydın’da böyle bir organizasyon yapmasından dolayı hem kooperatifimizi hem de bütün şoför arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, bu uygulamayı uzun yıllar sürdürmek istediklerini açıklayarak, “Geleneksel hale getirdiğimiz ödülün inşallah uzun yıllar hep birlikte sizlerle vermeye devam edeceğiz. Bu törenler devam ettikçe memnuniyet telefonları da almaya başladık. Bu bizi mutlu ediyor. Halkın taşınması konusunda tabi ki hizmet kalitesinin arttırılması için bu uygulamaya başladık. Bu da şoförlerin birbirini motive etmesini de sağlıyor. Bu uygulamaya uzun yıllar devam etmek istiyoruz” diye konuştu. Ayın Şoförü Ödül Törenine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ve şoförler katıldı.
Aydın’da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale getirilen değerlendirmede ayın şoförü seçilen Oktay Işık, ödülünü Vali Yavuz Selim Köşger’in elinden aldı.

AYDIN- Aydın Şehiriçi Kooperatifi’nin bulunduğu Son Durak Tesisleri’nde gerçekleştirilen ödül töreninin bu ay ki konuğu Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger oldu. Ağustos ayında örnek davranışları ile ayın şoförü seçilen Oktay Işık, plaketini ve altın ödülünü Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in elinden aldı.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Özel Halk Otobüslerinin düzenlemiş olduğu bu ödül töreninin çok anlamlı olduğunu belirterek, “Şöforlük halkımızın bire bir muhatap olduğu bir hizmet alanıdır. Devlet hizmetleri içerisinde vatandaşın zaman zaman şikayetçi olduğu bir alandır. Şoförle muhatap olma konusunda vatandaşımızın zaman zaman sıkıntıları oluyor. Bu noktada halk otobüslerimizin yönetiminin böyle bir ödül organizasyonu yapmış olması ve en centilmen halkla ilişkileri en iyi tutan ve vatandaş memnuniyetini en üst düzeye çıkaran şoförü her ay ödüllendiriyor olması çok anlamlıdır. Aydın’a yakışanda budur. Aydın gelişmiş bir şehir, insanı her anlamda en iyisine layık, dolayısıyla şoför kardeşlerimiz halkla olan ilişkilerinde bu hizmeti sunarken, en iyi şekilde trafik kurallarına uyarak yolcularını hedefine ulaştırsın. Şoförümüzden beklenen budur. Aydın’da böyle bir organizasyon yapmasından dolayı hem kooperatifimizi hem de bütün şoför arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, bu uygulamayı uzun yıllar sürdürmek istediklerini açıklayarak, “Geleneksel hale getirdiğimiz ödülün inşallah uzun yıllar hep birlikte sizlerle vermeye devam edeceğiz. Bu törenler devam ettikçe memnuniyet telefonları da almaya başladık. Bu bizi mutlu ediyor. Halkın taşınması konusunda tabi ki hizmet kalitesinin arttırılması için bu uygulamaya başladık. Bu da şoförlerin birbirini motive etmesini de sağlıyor. Bu uygulamaya uzun yıllar devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Ayın Şoförü Ödül Törenine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ve şoförler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.