Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vali Köşger, Aydınlı gazetecileri kahvaltıda buluşturdu

GÜNCEL 10.01.2018 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3177+ kez okundu.
 

Vali Köşger, Aydınlı gazetecileri kahvaltıda buluşturdu

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Aydın’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

AYDIN- Aydın Valiliği tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılarak gazetecileri günlerinde yalnız bırakmayan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün, gazetecilerin kendi görevlerini yaparken, sağlıkla, huzurla ve özgürce yapabilmelerine imkan tanıyan bir gün olması temennisinde bulundu. Vali Köşger, bugünün aynı zamanda idareciler günü olarak kutlandığını da hatırlatarak, “İdareciler ile gazetecilerin kaderdaş olduğunu gösteren bir gündeyiz. Gazeteciler bir ülkenin, şehrin, yönetimin yaptığı bir icraatı tanıtma anlamında çok önemli bir fonksiyonu icra ediyor. Gazeteciler aynı zamanda kamu denetçiliği yapıyorlar. Yapılan bir takım yanlışlar varsa onları en kısa yoldan yanlışı yapanı ikaz etme noktasında fonksiyon ifa ediyorlar. Bütün yönetimlerde iktidar vardır. Sadece demokrasilerde muhalefet vardır, demokrasilerde basın özgürdür. Zaman zaman muhalif duruşla yapılan hadiseleri bir süzgeçten geçirerek kamuoyunun bilgisine sunarlar. Gazetecilik her zaman ehemmiyet arz eden bir meslektir” diye konuştu. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener de, gazetecilerin sorunlarından bahsederek bu konuda Valilik ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek, düzenlenen kahvaltılı organizasyon için Vali Köşger’e gazeteciler adına teşekkür etti.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Aydın’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

AYDIN- Aydın Valiliği tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılarak gazetecileri günlerinde yalnız bırakmayan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün, gazetecilerin kendi görevlerini yaparken, sağlıkla, huzurla ve özgürce yapabilmelerine imkan tanıyan bir gün olması temennisinde bulundu.

Vali Köşger, bugünün aynı zamanda idareciler günü olarak kutlandığını da hatırlatarak, “İdareciler ile gazetecilerin kaderdaş olduğunu gösteren bir gündeyiz. Gazeteciler bir ülkenin, şehrin, yönetimin yaptığı bir icraatı tanıtma anlamında çok önemli bir fonksiyonu icra ediyor. Gazeteciler aynı zamanda kamu denetçiliği yapıyorlar. Yapılan bir takım yanlışlar varsa onları en kısa yoldan yanlışı yapanı ikaz etme noktasında fonksiyon ifa ediyorlar. Bütün yönetimlerde iktidar vardır. Sadece demokrasilerde muhalefet vardır, demokrasilerde basın özgürdür. Zaman zaman muhalif duruşla yapılan hadiseleri bir süzgeçten geçirerek kamuoyunun bilgisine sunarlar. Gazetecilik her zaman ehemmiyet arz eden bir meslektir” diye konuştu.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener de, gazetecilerin sorunlarından bahsederek bu konuda Valilik ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek, düzenlenen kahvaltılı organizasyon için Vali Köşger’e gazeteciler adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.