Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Köşger, Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası Şubesi’ni ziyaret etti

GENEL 13.06.2019 - 09:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2957+ kez okundu.
 

Vali Köşger, Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası Şubesi’ni ziyaret etti

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası Şubesi’ni ziyaret etti.

AYDIN  - İl Turizm Koordinasyon Toplantısı’na katılmak üzere Kuşadası’na gelen Vali Köşger, toplantının ardından gittiği Alevi Kültür Derneği’nde Şube Başkanı İsmail Kırancı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’in de eşlik ettiği Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, “Alevi Kültür Derneği çok önemli bir sivil toplum kuruluşumuz. Ziyaretimiz sırasında gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayın Sayın Başkan Kırancı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim “ dedi. Şube Başkanı İsmail Kırancı da, Vali Köşger’in ziyaretinden mutluluk ve onur duyduklarını söyledi.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası Şubesi’ni ziyaret etti.

AYDIN  - İl Turizm Koordinasyon Toplantısı’na katılmak üzere Kuşadası’na gelen Vali Köşger, toplantının ardından gittiği Alevi Kültür Derneği’nde Şube Başkanı İsmail Kırancı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’in de eşlik ettiği Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, “Alevi Kültür Derneği çok önemli bir sivil toplum kuruluşumuz. Ziyaretimiz sırasında gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayın Sayın Başkan Kırancı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim “ dedi.

Şube Başkanı İsmail Kırancı da, Vali Köşger’in ziyaretinden mutluluk ve onur duyduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.