Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vali Koçak Çineli esnafın kalbini fethetti

GÜNCEL 20.09.2016 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3178+ kez okundu.
 

Vali Koçak Çineli esnafın kalbini fethetti

Vali Ömer Faruk Koçak’ın esnaf ziyaretleri devam ediyor.

AYDIN- Aydın’a geldiği günden beri esnafla sık sık beraber olan Vali Koçak, esnaf ziyaretlerini bu kez Çine’de sürdürdü. Vali Ömer Faruk Koçak’ın 20.09.2016 Salı günü sabah erken saatlerde başlayan esnaf ziyaretleri öğlen saatlerine kadar devam etti. Çine’de ki esnafı tek tek ziyaret edip, tokalaşan Vali Koçak, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vali Koçak’a Çineli esnaf sevgi gösterisinde bulundu. Bol çay ve kahve ikramında bulunan esnaf, “ilk defa tek başına halkın arasında yürüyen bir Vali gördük” diyerek, memnuniyetlerini ifade ettiler.           Bazı vatandaşların motosikletlerin eksozlarının açık olmasının ve araçlarda yüksek sesle müzik çalınmasının çok büyük gürültü kirliliğine neden olduğunu bildirmesi üzerine Vali Koçak, hemen talimat vererek bu tip araçların ve motosikletlerin derhal ikaz edilmesi ve tekrarı halinde yasal işlemlerin yapılması talimatını verdi. O dakika itibariyle önlem alındı ve vatandaş memnuniyetini Vali Koçak’a bildirdiler. Zirai ürünler satan esnafın pamuk ve mısır ile ilgili sorunları dile getirmesi üzerine Vali Koçak, Toprak Mahsuller Ofisi Müdürü ve İlçe Tarım Müdürlerini arayarak konu hakkında bilgi aldı ve sorunun derhal çözülmesi talimatını verdi. Ayrıca vatandaşların müdürlüğe ulaşabilmesi için bir telefon numarasının aktif hale getirilmesini istedi.  O an itibarıyla sorunlarının derhal çözüme kavuşturulmuş olması esnafları memnun etti. Bazı esnafın Çine’de göç olayının çok olduğunu, en çok göç veren ilçeler arasında yer aldıklarını ve bunun çözümünü istemeleri üzerine Vali Koçak, “Çine’den göçün boyutunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini, bu konunun çözümü için öncelikle göçlerin nedenlerinin doğru olarak tespit edilip, ondan sonra çözümün daha sağlıklı olacağını, bu konu hakkında gerekli çalışmaların yapılacağını” söyledi. Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Koçak, “esnafımızı ziyaret ederek, sıkıntılarını ve beklentilerini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Esnafımızın dile getirdikleri sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hayli yararlı olan bu tür esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" dedi. Esnaf ziyaretlerinin ardından ilçe Kaymakamlık binasına geçen Vali Koçak, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve kurum müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.  
Vali Ömer Faruk Koçak’ın esnaf ziyaretleri devam ediyor.

AYDIN- Aydın’a geldiği günden beri esnafla sık sık beraber olan Vali Koçak, esnaf ziyaretlerini bu kez Çine’de sürdürdü.

Vali Ömer Faruk Koçak’ın 20.09.2016 Salı günü sabah erken saatlerde başlayan esnaf ziyaretleri öğlen saatlerine kadar devam etti. Çine’de ki esnafı tek tek ziyaret edip, tokalaşan Vali Koçak, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vali Koçak’a Çineli esnaf sevgi gösterisinde bulundu. Bol çay ve kahve ikramında bulunan esnaf, “ilk defa tek başına halkın arasında yürüyen bir Vali gördük” diyerek, memnuniyetlerini ifade ettiler.          

Bazı vatandaşların motosikletlerin eksozlarının açık olmasının ve araçlarda yüksek sesle müzik çalınmasının çok büyük gürültü kirliliğine neden olduğunu bildirmesi üzerine Vali Koçak, hemen talimat vererek bu tip araçların ve motosikletlerin derhal ikaz edilmesi ve tekrarı halinde yasal işlemlerin yapılması talimatını verdi. O dakika itibariyle önlem alındı ve vatandaş memnuniyetini Vali Koçak’a bildirdiler.

Zirai ürünler satan esnafın pamuk ve mısır ile ilgili sorunları dile getirmesi üzerine Vali Koçak, Toprak Mahsuller Ofisi Müdürü ve İlçe Tarım Müdürlerini arayarak konu hakkında bilgi aldı ve sorunun derhal çözülmesi talimatını verdi. Ayrıca vatandaşların müdürlüğe ulaşabilmesi için bir telefon numarasının aktif hale getirilmesini istedi.  O an itibarıyla sorunlarının derhal çözüme kavuşturulmuş olması esnafları memnun etti.

Bazı esnafın Çine’de göç olayının çok olduğunu, en çok göç veren ilçeler arasında yer aldıklarını ve bunun çözümünü istemeleri üzerine Vali Koçak, “Çine’den göçün boyutunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini, bu konunun çözümü için öncelikle göçlerin nedenlerinin doğru olarak tespit edilip, ondan sonra çözümün daha sağlıklı olacağını, bu konu hakkında gerekli çalışmaların yapılacağını” söyledi.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Koçak, “esnafımızı ziyaret ederek, sıkıntılarını ve beklentilerini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Esnafımızın dile getirdikleri sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hayli yararlı olan bu tür esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından ilçe Kaymakamlık binasına geçen Vali Koçak, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve kurum müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.