Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vali Koçak, Basın Bayramı’nı kutladı

EKONOMİ 24.07.2016 - 12:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3155+ kez okundu.
 

Vali Koçak, Basın Bayramı’nı kutladı

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Basın Bayramı'nı kutladı.

Bugünün, ülkemizde basından sansürün kaldırıldığı gün olduğunu belirten Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, “tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını gönülden tebrik eder, aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve başarılı günler dilerim” dedi. Vali Koçak, gazetelerin ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başladığı ve sansürün ağır suçlardan biri sayıldığı 24 Temmuz 1908’in yıldönümlerini “Basın Bayramı” olarak kutladığımızı anımsatarak, şu mesajı yayınladı: “Bugün hür basının toplum için ne kadar hayati olduğunu 15 Temmuz gecesi girişilen hain FETÖ darbe teşebbüsünün önlenmesinde basın ve yayın organlarının oynadığı rol bize göstermiştir. Tüm milli unsurların olayları anında ve doğru şekilde takibi ile mahşeri vicdanın bireysel halinde ete kemiğe bürünerek halkın duruma el koyması ancak gerçekten hür bir basın ile mümkün olabilmiştir. 1908’den bu yana seviye ile kahraman basınımız ile kısacası Kahraman Türk Milleti ile ne kadar övünsek azdır. Bu gün basınımız her zamandan daha hür, devletimiz kendisini saran urlardan temizlenme yolunda aldığı mesafe ile daha güçlü, milletimizin ufku ise daha parlak, geleceği daha aydınlıktır. Bu vesile ile toplumu aydınlatan, dünyada yaşanan tüm olayların ve gelişmelerin bizlere aktarılması için gece gündüz demeden gerekirse hayatlarını tehlikeye atarak büyük çaba sarf eden, her şartta sorumluluk bilinciyle çalışarak bu zor ve meşakkatli görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını gönülden tebrik eder, aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve başarılı günler dilerim.”      
Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Basın Bayramı'nı kutladı.

Bugünün, ülkemizde basından sansürün kaldırıldığı gün olduğunu belirten Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, “tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını gönülden tebrik eder, aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve başarılı günler dilerim” dedi.

Vali Koçak, gazetelerin ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başladığı ve sansürün ağır suçlardan biri sayıldığı 24 Temmuz 1908’in yıldönümlerini “Basın Bayramı” olarak kutladığımızı anımsatarak, şu mesajı yayınladı:

“Bugün hür basının toplum için ne kadar hayati olduğunu 15 Temmuz gecesi girişilen hain FETÖ darbe teşebbüsünün önlenmesinde basın ve yayın organlarının oynadığı rol bize göstermiştir.

Tüm milli unsurların olayları anında ve doğru şekilde takibi ile mahşeri vicdanın bireysel halinde ete kemiğe bürünerek halkın duruma el koyması ancak gerçekten hür bir basın ile mümkün olabilmiştir.

1908’den bu yana seviye ile kahraman basınımız ile kısacası Kahraman Türk Milleti ile ne kadar övünsek azdır.

Bu gün basınımız her zamandan daha hür, devletimiz kendisini saran urlardan temizlenme yolunda aldığı mesafe ile daha güçlü, milletimizin ufku ise daha parlak, geleceği daha aydınlıktır.

Bu vesile ile toplumu aydınlatan, dünyada yaşanan tüm olayların ve gelişmelerin bizlere aktarılması için gece gündüz demeden gerekirse hayatlarını tehlikeye atarak büyük çaba sarf eden, her şartta sorumluluk bilinciyle çalışarak bu zor ve meşakkatli görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını gönülden tebrik eder, aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve başarılı günler dilerim.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.