Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vali Aksoy, Buharkent-Karacasu ve Bozdoğan’ı ziyaret etti

07.08.2020 - 13:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3300+ kez okundu.
 

Vali Aksoy, Buharkent-Karacasu ve Bozdoğan’ı ziyaret etti

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, ilçe ziyaretlerine başladı. Vali Aksoy Buharkent, Karacasu ve Bozdoğan’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

AYDIN - Vali Aksoy, ilk ziyaretini Buharkent İlçesinde başladı, devamında Karacasu ve Bozdoğan ilçelerinde sürdürdü. Vali Aksoy, Buharkent Kaymakam Kemal Ülkü’den ilçenin genel durumu hakkında bilgi alırken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’la kentteki çalışmalara ilişkin bilgi alışverişinde bulundu. Vali Hüseyin Aksoy daha sonra muhtarlarla toplantı düzenledi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Aksoy, çözüm konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Vali Aksoy, Buharkent’teki temaslarının ardından Karacasu ve Bozdoğan’a geçti. YÖRESEL ÜRÜNLERDEN HEDİYE EDİLDİ Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal ile bir araya gelerek ilçe hakkında bilgi aldı. Başkan Zeki İnal, “Sayın Valimiz Aksoy ilçe ziyaretleri kapsamında, şirin ilçemize teşrif ettiler. Kaymakamımız Ahmet Soley, Belediye Başkan yardımcımız Mehmet Erikmen, MHP İlçe Başkanımız Murat Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, Belediye Meclis Üyelerimiz ve kıymetli protokol üyelerimiz ile Sayın valimizi belediyemizde misafir ettik. İlçemizin sembollerinden olan seramik (çömlek) takımlarımızı ve Deriden yapılan el çantası gibi yöresel ürünlerimizi hediye ettik. Maske üretim ve dezenfektan atölyelerine ziyareti sonrasında Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç ve yönetimine ziyaret gerçekleştirdik. Son olarak Valimiz ‘Kadıneli Restaurantımızı’ ziyaretinin sonrasında ilçemizden ayrıldı. Kendilerine ilçemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR Aksoy, son olarak Bozdoğan Kaymakamı Yasin Ardıç ve Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ı ziyaret etti. Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, “ Sayın Valimiz belediyemizi ziyarette bulundu. Belediye Meclis Üyelerimizle ve Personelimizle birlikte Sayın Valimizi karşılayarak ilçemizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kendileri de, ‘ülkemiz ve milletimizin yararına yapacak olduğunuz her projenizin yanındayım’ diyerek bizleri onurlandırmıştır” dedi.
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, ilçe ziyaretlerine başladı. Vali Aksoy Buharkent, Karacasu ve Bozdoğan’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

AYDIN - Vali Aksoy, ilk ziyaretini Buharkent İlçesinde başladı, devamında Karacasu ve Bozdoğan ilçelerinde sürdürdü. Vali Aksoy, Buharkent Kaymakam Kemal Ülkü’den ilçenin genel durumu hakkında bilgi alırken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’la kentteki çalışmalara ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy daha sonra muhtarlarla toplantı düzenledi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Aksoy, çözüm konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Vali Aksoy, Buharkent’teki temaslarının ardından Karacasu ve Bozdoğan’a geçti.

YÖRESEL ÜRÜNLERDEN HEDİYE EDİLDİ

Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal ile bir araya gelerek ilçe hakkında bilgi aldı.

Başkan Zeki İnal, “Sayın Valimiz Aksoy ilçe ziyaretleri kapsamında, şirin ilçemize teşrif ettiler. Kaymakamımız Ahmet Soley, Belediye Başkan yardımcımız Mehmet Erikmen, MHP İlçe Başkanımız Murat Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, Belediye Meclis Üyelerimiz ve kıymetli protokol üyelerimiz ile Sayın valimizi belediyemizde misafir ettik. İlçemizin sembollerinden olan seramik (çömlek) takımlarımızı ve Deriden yapılan el çantası gibi yöresel ürünlerimizi hediye ettik. Maske üretim ve dezenfektan atölyelerine ziyareti sonrasında Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç ve yönetimine ziyaret gerçekleştirdik. Son olarak Valimiz ‘Kadıneli Restaurantımızı’ ziyaretinin sonrasında ilçemizden ayrıldı. Kendilerine ilçemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR

Aksoy, son olarak Bozdoğan Kaymakamı Yasin Ardıç ve Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ı ziyaret etti. Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, “ Sayın Valimiz belediyemizi ziyarette bulundu. Belediye Meclis Üyelerimizle ve Personelimizle birlikte Sayın Valimizi karşılayarak ilçemizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kendileri de, ‘ülkemiz ve milletimizin yararına yapacak olduğunuz her projenizin yanındayım’ diyerek bizleri onurlandırmıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.