Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vahşi ölüm!

ASAYİŞ 09.10.2017 - 18:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2072+ kez okundu.
 

Vahşi ölüm!

Makilik alanda yakılmış kadın cesedi bulundu

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde makilik alanda yanmış bir kadın cesedi bulundu. Kadının üzerinde kimlik bulunmazken, polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Edinilen bilgiye göre; Didim’de tali yolda otomobiliyle ilerleyen T.T. ve M.Ç, tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için arabadan inerek makiliklerin arasına girdi. Makiliklere girdikleri anda yanmış bir ceset ile karşılaşan T.T. durumu polise bildirdi. Olay yerine Emniyet güçleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, çalılıklar arasında vücudunun büyük bir kısmı yanmış çıplak halde bir kadın cesediyle karşılaştı. Cesedin üzerinde herhangi bir kimlik bulunamazken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin kimliğinin belirlenmesi amacıyla son dönemde ilçede yapılan kayıp başvurularını incelemeye alırken, bölgedeki MOBESE kameralarını da incelemeye başladı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü şekilde sürdürülüyor.
Makilik alanda yakılmış kadın cesedi bulundu

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde makilik alanda yanmış bir kadın cesedi bulundu. Kadının üzerinde kimlik bulunmazken, polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre; Didim’de tali yolda otomobiliyle ilerleyen T.T. ve M.Ç, tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için arabadan inerek makiliklerin arasına girdi. Makiliklere girdikleri anda yanmış bir ceset ile karşılaşan T.T. durumu polise bildirdi. Olay yerine Emniyet güçleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, çalılıklar arasında vücudunun büyük bir kısmı yanmış çıplak halde bir kadın cesediyle karşılaştı. Cesedin üzerinde herhangi bir kimlik bulunamazken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin kimliğinin belirlenmesi amacıyla son dönemde ilçede yapılan kayıp başvurularını incelemeye alırken, bölgedeki MOBESE kameralarını da incelemeye başladı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü şekilde sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.