Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

V1 Challenge yarışları Aydın’da nefes kesti

SPOR 15.10.2017 - 23:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2498+ kez okundu.
 

V1 Challenge yarışları Aydın’da nefes kesti

Türk yarış otomobili "Volkicar"ların katıldığı 2017 V1 Challenge'ın dördüncü ayağı, iki yarış olarak Aydın Malazgirt Meydanı’nda koşulurken yarışlar nefes kesti.

AYDIN- Her iki yarışın 1.’si genç pilot Ali Türkkan olurken ilk 3’te podyumdaki isimler değişmedi. İlk 3 ayak heyecanının İzmir'de yaşandığı V1 Challenge'da dördüncü ayak mücadelesi Aydın’da büyük bir coşkuyla koşuldu.  Aydınlıların yoğun ilgi gösterdiği yarışta sporcular zorlu virajları Volkicarlar ile art arda aldı. Günün ilk yarışında sıralama turlarının ardından yarışçılar etaplar halinde pisti turladı. Turun en iyi zamanını yapan sporcu bir üst etapta araçlarla aynı piste çıktı. Günün en hızlı ismi Genç Pilot Ali Türkkan olurken, ilk yarışın ikincisi Burak Çukurova üçüncüsü ise Ersin Yücesan oldu. Özel pist oluşturuldu Malazgirt Meydanı’nda özel olarak oluşturulan pistte gününü ikinci yarışı yine Aydınlıların yoğun katılımı ile heyecanla başladı. Piste 4’erli gruplar halinde çıkan pilotlar bir sonraki etaba geçebilmek için kıyasıya yarıştı. Her etabın 1.’si bir üst etaba geçerek en hızlı 4 araçla yarışarak damalı bayrağı görmeyi hedefledi. İkinci yarışta da en hızlı pilot TOSFED desteğiyle yarışan katılan Ali Türkkan olurken ikinci sırada Ersin Yücesan, üçüncü sırada ise Burak Çukurova yer aldı. Toplamda 102 bin lira para ödülünün dağıtılacağı organizasyonda her yarışta birinciye 5 bin, ikinciye 2 bin 500 ve üçüncüye de bin lira para ödülü verildi.
Türk yarış otomobili "Volkicar"ların katıldığı 2017 V1 Challenge'ın dördüncü ayağı, iki yarış olarak Aydın Malazgirt Meydanı’nda koşulurken yarışlar nefes kesti.

AYDIN- Her iki yarışın 1.’si genç pilot Ali Türkkan olurken ilk 3’te podyumdaki isimler değişmedi.

İlk 3 ayak heyecanının İzmir'de yaşandığı V1 Challenge'da dördüncü ayak mücadelesi Aydın’da büyük bir coşkuyla koşuldu.  Aydınlıların yoğun ilgi gösterdiği yarışta sporcular zorlu virajları Volkicarlar ile art arda aldı.

Günün ilk yarışında sıralama turlarının ardından yarışçılar etaplar halinde pisti turladı. Turun en iyi zamanını yapan sporcu bir üst etapta araçlarla aynı piste çıktı. Günün en hızlı ismi Genç Pilot Ali Türkkan olurken, ilk yarışın ikincisi Burak Çukurova üçüncüsü ise Ersin Yücesan oldu.

Özel pist oluşturuldu

Malazgirt Meydanı’nda özel olarak oluşturulan pistte gününü ikinci yarışı yine Aydınlıların yoğun katılımı ile heyecanla başladı. Piste 4’erli gruplar halinde çıkan pilotlar bir sonraki etaba geçebilmek için kıyasıya yarıştı. Her etabın 1.’si bir üst etaba geçerek en hızlı 4 araçla yarışarak damalı bayrağı görmeyi hedefledi. İkinci yarışta da en hızlı pilot TOSFED desteğiyle yarışan katılan Ali Türkkan olurken ikinci sırada Ersin Yücesan, üçüncü sırada ise Burak Çukurova yer aldı.

Toplamda 102 bin lira para ödülünün dağıtılacağı organizasyonda her yarışta birinciye 5 bin, ikinciye 2 bin 500 ve üçüncüye de bin lira para ödülü verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.