Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uzunırmak ve Kukul fena kapıştı

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 21.07.2015 - 11:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3651+ kez okundu.
 

Uzunırmak ve Kukul fena kapıştı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ile Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul’un eşi Dr. Ömer Kukul “sosyal sayfaları Facebook” üzerinden birbirleri hakkında hakarete varan yazılar yazıyorlar. Son olarak Dr. Ömer Kukul paylaştığı yazıyı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Uzunırmak ve Kukul fena kapıştı Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ile Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul’un eşi Dr. Ömer Kukul “sosyal sayfaları Facebook” üzerinden birbirleri hakkında hakarete varan yazılar yazıyorlar. Son olarak Dr. Ömer Kukul paylaştığı yazıyı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Kukul, “Bu yazıyı dikkatle okumanızı rica ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Çok baskı var yorum yapmaya korkabilirsiniz bu korkuları aşıp yorum yapanları bekliyorum. “ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN ANASINI SÖĞMEZ” Konuşma külliyen yalan, bizim Genel merkezle bir sorunumuz yok. Bunu defalarca söyledim. Aydın'da yapılan yanlışları eleştirdik. Buradaki konuşmasında 73 yaşındaki Anama küfrettiğinden de bahsedebilir. Ülkücü Ülkücünün anasına küfür eder mi! Bana kalırsa hiçbir ana küfrü hak etmez. Ayrıca beni Aydın'da İ*** yapıp sokak sokak dolaştıracakmış. İnancı varsa Kuran üzerine söylemedim desin. O zaman zaten ne olduğunu iyice görürüz. 26 Haziran saat 18,45 de telefonla beni arayarak Anama küfür etti. Dr. Ömer Kukul’un yazılarından MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak’ta eleştirilerden nasibini aldı. Başkan Akbudak’a “Önce kendini ihraç et, senin görevden alma yetkin yok, görevi veren genel merkez görevden de alacak olan da genel merkezdir. Önce kendi geçmişine bak, aynaya bak öyle konuş” EŞEK GİBİ ANIRACAĞIM Kukul yazılarının devamında son olarak “Külliyen yalan. Devlet beye bir saygısızlığımı bulsunlar Aydın istasyon meydanında “EŞEK GİBİ ANIRACAĞIM” yazılarını yer verdi. Aydın MHP camiasının yaşanan bu üzücü olaylardan dolayı çok rahatsızlık duyulduğu görülüyor. MHP camiasının önde gelen bazı isimleri “Yeter artık bu tip yazılar camiamızı zarar vermeye başladı. Genel merkezin bu duruma derhal el koyması gerekiyor. Milletvekilimiz Uzunırmak olmak kaydıyla il başkanımız Cem Akbudak ve Kukul çifti için gerekenin genel merkez tarafından biran önce yapılmasının gerektiğini” söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ile Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul’un eşi Dr. Ömer Kukul “sosyal sayfaları Facebook” üzerinden birbirleri hakkında hakarete varan yazılar yazıyorlar. Son olarak Dr. Ömer Kukul paylaştığı yazıyı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Uzunırmak ve Kukul fena kapıştı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ile Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul’un eşi Dr. Ömer Kukul “sosyal sayfaları Facebook” üzerinden birbirleri hakkında hakarete varan yazılar yazıyorlar. Son olarak Dr. Ömer Kukul paylaştığı yazıyı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Kukul, “Bu yazıyı dikkatle okumanızı rica ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Çok baskı var yorum yapmaya korkabilirsiniz bu korkuları aşıp yorum yapanları bekliyorum.

“ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN ANASINI SÖĞMEZ”

Konuşma külliyen yalan, bizim Genel merkezle bir sorunumuz yok. Bunu defalarca söyledim. Aydın'da yapılan yanlışları eleştirdik. Buradaki konuşmasında 73 yaşındaki Anama küfrettiğinden de bahsedebilir. Ülkücü Ülkücünün anasına küfür eder mi! Bana kalırsa hiçbir ana küfrü hak etmez. Ayrıca beni Aydın'da İ*** yapıp sokak sokak dolaştıracakmış. İnancı varsa Kuran üzerine söylemedim desin. O zaman zaten ne olduğunu iyice görürüz.

26 Haziran saat 18,45 de telefonla beni arayarak Anama küfür etti.

Dr. Ömer Kukul’un yazılarından MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak’ta eleştirilerden nasibini aldı. Başkan Akbudak’a “Önce kendini ihraç et, senin görevden alma yetkin yok, görevi veren genel merkez görevden de alacak olan da genel merkezdir. Önce kendi geçmişine bak, aynaya bak öyle konuş”

EŞEK GİBİ ANIRACAĞIM

Kukul yazılarının devamında son olarak “Külliyen yalan. Devlet beye bir saygısızlığımı bulsunlar Aydın istasyon meydanında “EŞEK GİBİ ANIRACAĞIM” yazılarını yer verdi. Aydın MHP camiasının yaşanan bu üzücü olaylardan dolayı çok rahatsızlık duyulduğu görülüyor.

MHP camiasının önde gelen bazı isimleri “Yeter artık bu tip yazılar camiamızı zarar vermeye başladı. Genel merkezin bu duruma derhal el koyması gerekiyor. Milletvekilimiz Uzunırmak olmak kaydıyla il başkanımız Cem Akbudak ve Kukul çifti için gerekenin genel merkez tarafından biran önce yapılmasının gerektiğini” söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.