Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uzun yaşamın sırları konuşulacak

GÜNCEL 13.11.2017 - 10:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1978+ kez okundu.
 

Uzun yaşamın sırları konuşulacak

Germencik Belediyesi tarafından 15 Kasım 2017 de gerçekleştirilecek olan Yaşlı dostu Germencik Sempozyumu’nda Uzun yaşamın sırları katılımcılara aktarılırken, Türkiye’de ilk olarak Germencik’te kurulacak olan YADEM Akademi ile bilim insanları belirli aralıklar ile Germenciklilerle buluşacak.

AYDIN- Geçtiğimiz yıl kurulan “Yaşlı Dostu Germencik” kurulduğu günden bu yana Germencik’te 60 yaş ve üstü her bireyin kapısını çaldı. 15 Kasım 2017 günü Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan sempozyum ile birlikte Germencik yaşlı hizmetlerinde büyük adım atarak bilim merkezi olma yolunda, teori ile pratiğin birleştiği bir ilçe konumuna gelecek. Çarşamba günü saat 13:00’da başlayacak sempozyumda Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim veren ve yaşlılık ve yaşlanma bilimini Türkiye’de kuran, araştıran bilim insanı Prof. Dr. İsmail Tufan’ın yanı sıra bir çok bilim insanı ve Türkiye’nin ilk Tazelenme Üniversitesi öğrencileri de Germenciklilerle buluşacak. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşlılarımızı sahipleniyoruz. Yerel yönetim olarak kendi üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyor ve gerçekleşecek sempozyum ile birçok yaşlımızın da bilinçli bir şekilde yaşamlarını sürdüreceklerini düşünüyoruz. Sempozyumda Yaşlılık bölümünü Türkiye’de kuran, araştıran bilim insanı Prof. Dr. İsmail Tufan hocamız ile birlikte çok değerli eğitimciler ve yine ülkemizin ilk Tazelenme Üniversitesi öğrencileri Germencik’te olacaklar. Tüm hemşerilerimizi bu sempozyuma davet ediyorum” dedi.
Germencik Belediyesi tarafından 15 Kasım 2017 de gerçekleştirilecek olan Yaşlı dostu Germencik Sempozyumu’nda Uzun yaşamın sırları katılımcılara aktarılırken, Türkiye’de ilk olarak Germencik’te kurulacak olan YADEM Akademi ile bilim insanları belirli aralıklar ile Germenciklilerle buluşacak.

AYDIN- Geçtiğimiz yıl kurulan “Yaşlı Dostu Germencik” kurulduğu günden bu yana Germencik’te 60 yaş ve üstü her bireyin kapısını çaldı. 15 Kasım 2017 günü Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan sempozyum ile birlikte Germencik yaşlı hizmetlerinde büyük adım atarak bilim merkezi olma yolunda, teori ile pratiğin birleştiği bir ilçe konumuna gelecek. Çarşamba günü saat 13:00’da başlayacak sempozyumda Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim veren ve yaşlılık ve yaşlanma bilimini Türkiye’de kuran, araştıran bilim insanı Prof. Dr. İsmail Tufan’ın yanı sıra bir çok bilim insanı ve Türkiye’nin ilk Tazelenme Üniversitesi öğrencileri de Germenciklilerle buluşacak.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşlılarımızı sahipleniyoruz. Yerel yönetim olarak kendi üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyor ve gerçekleşecek sempozyum ile birçok yaşlımızın da bilinçli bir şekilde yaşamlarını sürdüreceklerini düşünüyoruz. Sempozyumda Yaşlılık bölümünü Türkiye’de kuran, araştıran bilim insanı Prof. Dr. İsmail Tufan hocamız ile birlikte çok değerli eğitimciler ve yine ülkemizin ilk Tazelenme Üniversitesi öğrencileri Germencik’te olacaklar. Tüm hemşerilerimizi bu sempozyuma davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.