Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uzun Çarşı yeni ve daha ışıl ışıl

EKONOMİ 14.07.2016 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2606+ kez okundu.
 

Uzun Çarşı yeni ve daha ışıl ışıl

Nazilli Belediyesi, Nazilli’nin simgesi durumunda bulunan Uzun Çarşı’nın aydınlatma sistemini yeniledi.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Servisi, Uzun Çarşı’nın aydınlatma sistemini yenileyerek LED’li sisteme geçiş yaptı. Oluşturulan yeni sistemle Uzun Çarşı eski sisteme göre daha fazla aydınlatılırken, elektrik tüketiminden de tasarruf sağlanmış oldu.   Önceden 36 direkte bulunan 160 watt ampullerle aydınlatması sağlanan Uzun Çarşı, Uygulanan LED sistemi ile 21 direkte bulunan 70 watt gücündeki LED armatürlerle yapılmaya başlandı. Yenileme sistemi ile zamanla eskimiş ve yıpranmış olan aydınlatma direklerinin yerine yenileri dikildi. Nazilli Belediyesi’ne 8 BİN 500 liraya mal olan yeni sistem ile Nazilli’nin simgesi Uzun Çarşı, geceleri daha fazla aydınlanırken, enerji tüketiminde de tasarruf sağlanmış olacak. Uzun Çarşı’da yapılan aydınlatmalarını geceleyin inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yapılan çalışmayla ilgili esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Alıcık, “Gece,  gündüz günde yüzlerce kişinin gelip geçtiği Uzun Çarşı, Nazillimizin simgesidir.  Elektrik servisimizin gerçekleştirdiği bu çalışmayla Uzun Çarşımız geceleri de ışıl ışıl oldu” dedi.      
Nazilli Belediyesi, Nazilli’nin simgesi durumunda bulunan Uzun Çarşı’nın aydınlatma sistemini yeniledi.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Servisi, Uzun Çarşı’nın aydınlatma sistemini yenileyerek LED’li sisteme geçiş yaptı. Oluşturulan yeni sistemle Uzun Çarşı eski sisteme göre daha fazla aydınlatılırken, elektrik tüketiminden de tasarruf sağlanmış oldu.   Önceden 36 direkte bulunan 160 watt ampullerle aydınlatması sağlanan Uzun Çarşı, Uygulanan LED sistemi ile 21 direkte bulunan 70 watt gücündeki LED armatürlerle yapılmaya başlandı.

Yenileme sistemi ile zamanla eskimiş ve yıpranmış olan aydınlatma direklerinin yerine yenileri dikildi. Nazilli Belediyesi’ne 8 BİN 500 liraya mal olan yeni sistem ile Nazilli’nin simgesi Uzun Çarşı, geceleri daha fazla aydınlanırken, enerji tüketiminde de tasarruf sağlanmış olacak.

Uzun Çarşı’da yapılan aydınlatmalarını geceleyin inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yapılan çalışmayla ilgili esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Alıcık, “Gece,  gündüz günde yüzlerce kişinin gelip geçtiği Uzun Çarşı, Nazillimizin simgesidir.  Elektrik servisimizin gerçekleştirdiği bu çalışmayla Uzun Çarşımız geceleri de ışıl ışıl oldu” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.