Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üzerinden silah ve mermi çıktı

ASAYİŞ 18.02.2019 - 18:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3185+ kez okundu.
 

Üzerinden silah ve mermi çıktı

Kuşadası’nda şüpheli şahsın üzerinden silah ve mermi çıktı

AYDIN - Kuşadası’nda polisin şüphe üzerine durdurduğu bir kişinin üzerinden silah ve mermi çıktı. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde rutin devriye görevi yapan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, Türkmen Mahallesi Lozan Kavşağı’nda durumundan şüphelenilen bir kişiyi durdurdu. İsminin L.T. olduğu belirlenen kişinin yapılan üst aramasında Glock marka 9 mm çapında ruhsatsız bir tabanca ile bu tabancaya ait 7 adet dolu fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan L.T., sorgulanması için Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Kuşadası’nda şüpheli şahsın üzerinden silah ve mermi çıktı

AYDIN - Kuşadası’nda polisin şüphe üzerine durdurduğu bir kişinin üzerinden silah ve mermi çıktı.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde rutin devriye görevi yapan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, Türkmen Mahallesi Lozan Kavşağı’nda durumundan şüphelenilen bir kişiyi durdurdu. İsminin L.T. olduğu belirlenen kişinin yapılan üst aramasında Glock marka 9 mm çapında ruhsatsız bir tabanca ile bu tabancaya ait 7 adet dolu fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan L.T., sorgulanması için Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.