Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Üzen ölüm

SAĞLIK 01.02.2019 - 14:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3776+ kez okundu.
 

Üzen ölüm

Cengiz Kavas hayatını kaybetti

AYDIN - Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde çeşitli yerel ve yaygın basın kuruluşlarında kameramanlık yapan Cengiz Kavas, gece yarısı aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Henüz 48 yaşında olan iki çocuk babası Cengiz Kavas, dün gece aniden rahatsızlandı. Bir süredir panik atak rahatsızlığı olduğu belirtilen Cengiz Kavas, eve çağrılan ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavas, sabaha karşı hayatını kaybetti. Cengiz Kavas’ın ölümü Aydın’da üzüntüye neden oldu.  
Cengiz Kavas hayatını kaybetti

AYDIN - Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde çeşitli yerel ve yaygın basın kuruluşlarında kameramanlık yapan Cengiz Kavas, gece yarısı aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

Henüz 48 yaşında olan iki çocuk babası Cengiz Kavas, dün gece aniden rahatsızlandı. Bir süredir panik atak rahatsızlığı olduğu belirtilen Cengiz Kavas, eve çağrılan ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavas, sabaha karşı hayatını kaybetti.

Cengiz Kavas’ın ölümü Aydın’da üzüntüye neden oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.